Sattuiko kiinteistössä vesivahinko tai muu ikävä juttu?

Tampereen Rakennustiimi toteuttaa vahinkosaneeraukset kaikissa tarvittavissa kiinteistöissä ja tapauksissa. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä, julkista sektoria, taloyhtiöitä ja muita rakennusliikkeitä monipuolisesti. Sattuipa ikävästi sitten Tampereen, Lempäälän, Nokian, Ylöjärven, Kangasalan, Oriveden, Akaan, Hämeenkyrön tai Valkeakosken alueella, kysythän meiltä apua!

TRT toteuttaa palo-, savu- ja vesivahinkokorjaukset ammattitaidolla vuosien kokemuksella. Hyödynnämme lisäksi monipuolista ja nykyaikaista kalustoa, joten työt sujuvat mukavan vaivattomasti avullamme.

Palo- tai vesivahingon sattuessa,
soita numeroon: 040 838 0663

Kattavat vahinkosaneerauspalvelumme:

  • Vesi-, savu- ja palovahingot
  • Vahinkosaneerauksen suunnittelupalvelu
  • Kaikki purku-, kuivaus- ja jälleenrakennustyöt
  • Hajunpoistot ja otsonoinnit
  • Homeenestokäsittelyt

Ikävät hajut pois otsonoinnilla

Savu- ja palovahingoista, niin pienistä kuin laajemmistakin, jää ikävä haju tilaan. Poistamme tehokkaasti kaikki leijailevat pahat hajut, kuten savun, tupakan, homeen, kalman ja eläimistä lähtevät hajut.

Nopea reagointi vesivahinkoon kannattaa

Kun vahinko valuu ikävästi varpaille, kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman ripeästi. Näin saatetaan mahdollisesti välttyä laajemmilta ongelmilta rakenteissa. Käytämme tilakuivaimia, infra- ja tasokuivaimia ja rakennuslämmittimiä varmistaaksemme tehokkaan veden- ja kosteudenpoiston. Nopea reagointi kannattaa niin isoissa kuin pienissä vesivahingoissa.

Jälleenrakennustyöt luotettavalla ammattitaidolla

Tarvitsetko apua korjausrakentamiseen tai varsinaiseen purkutyöhön? Tampereen Rakennustiimi tekee jälleenrakennustyöt avaimet käteen -periaatteella kaikenlaisiin kohteisiin Pirkanmaalla.

Rakennamme ja remontoimme ammattitaidolla kohteesta riippumatta asiakkaan toiveen mukaan. Kun tilaat jälleenrakennustyöt meiltä saat läpinäkyvää palvelua ilman ylimääräisiä piilokuluja.

Kysy lisää!