Putkiremontit taloyhtiöissä Tampereelta koko Pirkanmaan alueelle

Linjasaneeraus tarkoittaa taloyhtiön viemäri- ja käyttövesiputkiston remonttia. Tämä perinteinen putkiremontti kannattaa huomioida hyvissä ajoin osaksi taloyhtiön tulevaisuuden suunnitelmia.

Milloin linjasaneeraus tarvitaan kerrostaloon?

Linjasaneeraukseen kannattaa varautua kerrostaloyhtiössä jo hyvissä ajoin. Pitkän tähtäimen suunnitelma, eli PTS-suunnitelma kertoo missä vaiheessa tärkeä linjasaneeraus tulee tulevaisuudessa eteen. Taloyhtiön PTS-kuntoarvion, eli kunnossapitoselvityksen laatii asiantunteva kuntotarkastaja ja siitä käyvät näppärästi ilmi niin linjasaneerauksen kuin muidenkin tärkeiden remonttien kiireellisyys, ajankohta ja kustannustaso.

Linjasaneeraus tarvitaan kerrostaloon yleensä noin 30 – 50 vuoden aikajänteellä. Tämä on kuitenkin varovainen arvio, sillä aukotonta totuutta ei ole. Ikä ei ole ainut eikä tärkein linjasaneerauksen mittari, vaan viemäri- ja käyttövesiputkiston varsinainen kunto.

Kun putkistolla on ikää 20 – 25 vuotta, on ajankohtaista tarkastaa putkisto ja kirjata linjasaneerauksen aloitusajankohta ylös. Mitä lähemmäs linjasaneeraus käy, sitä tarkempaa tietoa siitä tulee olla. Osaavaan linjasaneeraajaan kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin.

Tampereen Rakennustiimi TRT tekee taloyhtiöiden viemäri- ja käyttövesiremontit laajalla alueella Pirkanmaata.

Edessä rivitalon putkiremontti?

Meiltä saat perinteiset putkiremontit kaikkiin tarvittaviin kiinteistöihin, myös rivitaloihin.

Katso myös: putkiremontti omakotitaloon »

Miten linjasaneeraus etenee ja kuinka kauan se kestää?

Huolellisen toteutuksen ja kohtuuhintaisten toteutusten takana on aina tarkkaan kartoitettu kohde ja kattavan kartoituksen perusteella toteutettu suunnitelma. Linjasaneerauksen kesto riippuu kohteesta, ja siitä miten laajasti remontoidaan. Pyrimme toteuttamaan linjasaneeraukset sujuvasti ja siten, että asukkaille syntyy mahdollisimman vähän vaivaa. Putkiremontti aiheuttaa aina jonkin verran käyttökatkoksia esimerkiksi vedentuloon, mutta tiedotamme niistä aina hyvissä ajoin ja pyrimme etenemään kohteessa mahdollisimman ripeästi, laatua kuitenkaan unohtamatta.

Entä kustannukset?

Linjasaneerauksen hinta riippuu talon rakenteesta ja mitä siellä voidaan ja pitää tehdä. Lopullisen sinetin linjasaneerauksen hinnalle antaa taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä. Vastuullisesti toimivat päättäjät valitsevat aina luotettavimman tekijän urakkaan.

Taloyhtiöissä huoneistot käyvät kaupan, kun tarvittavat saneeraukset ovat ajallaan tehty. Asunnon hinta laskee vähitellen noin kuusi vuotta ennen arvioitua putkiremonttia. Juuri remontoituna siitä saakin jo huomattavasti enemmän. Hyvin hoidettu taloyhtiö on asukkaiden paras sijoitus. Linjasaneeraus kannattaa silti nähdä oman kodin tärkeänä kunnossapitona, ja toteuttaa juuri silloin kun siihen on tarvetta. Tarve on nähtävissä jo vuosia etukäteen, eikä sitä kannata, eikä voida toteuttaa viime tipassa.

Taloyhtiöiden linjasaneeraukset Tampereelta

Apua LVI-putkistojen saneeraukseen? Tampereen Rakennustiimi toteuttaa taloyhtiöiden vaativat linjasaneeraukset ammattitaidolla. Toteutamme putkiremontteja laajalla alueella Pirkanmaata, kuten Tampereen, Lempäälän, Ylöjärven, Nokian, Akaan, Valkeakosken ja Kangasalan alueella. Olethan meihin yhteydessä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa urakkaa, näin pystymme suunnittelemaan toteutuksen sujuvana kokonaisurakkana ja pitämään kustannukset mukavan alhaisina. Hyvin toteutetulla linjasaneerauksella on selvä yhteys kiinteistön arvoon ja viihtyvyyteen.

Miksi valita juuri TRT urakkaan?

  • Kattavaa kokonaisurakointia
  • Vedeneristäjillämme on VTT:n vedeneristyssertifikaatti
  • Kohtuuhintaiset kustannukset
  • Selkeä peli, tavoitat meidät helposti kaikissa kysymyksissä

Kun tilaat linjasaneerauksen meiltä, saat kattavaa kokemusta ja laadukkaita lopputuloksia. Kätevintä linjasaneeraus on toteuttaa kokonaisvaltaisena KVR-urakointina.

Kuka korvaa vesivahingot?

Niinpä. Mitä kauemmaksi linjasaneerausta lykkää, sitä todennäköisempää ovat huoneistoissa ja muualla kerrostalon tiloissa ilmenevät vesivahingot. Vakuutusyhtiöt käyttävät ikävähennystä huomioidessaan vahingonkorvauksia ja heidän arvioissaan noin alle puolet vanhoista putkistoista aiheutuneista vahingoista korvataan. Linjasaneerauksen ajankohdan kanssa ei siis kannata viivästellä ja huolelliset kuntokartoitukset kannattaa teetättää hyvissä ajoin.

Ota yhteyttä!

TRT Tampereen Rakennustiimin kotipaikka on Tampere, mutta palvelemme laajasti Pirkanmaan alueella. Katso tarkemmat yhteystietomme, kartoitamme kohteesi ja annamme huomionarvoisen tarjouksen kohteestasi.