Tiedätkö missä kunnossa kiinteistösi märkätilat tai rakenteet ovat?

TRT:ltä tilaat luotettavat kosteusmittaukset taloyhtiön tarpeisiin. Myös yksityiset, julkinen sektori ja muut rakennusliikkeet hyödyntävät tasokkaita kosteuskartoituksiamme. Kartoitamme kohteen kuin kohteen tarpeen mukaan Pirkanmaan alueella. Olemme tehneet kosteusmittauksia mm. Tampereen, Lempäälän, Nokian, Ylöjärven, Kangasalan, Oriveden, Akaan, Hämeenkyrön ja Valkeakosken alueella. Kysy lisää! 

Kosteusmittaukset myyntiä varten, rakenteiden kosteusmittaukset, tiedot pinnoitettavuudesta ja vesivahingon seuraamukset saat tietoosi luotettavasti meiltä.

Mitä tutkitaan?

Kosteusmittauksella selvitetään yksittäisen tilan ja rakenteen kunto. Pesutila, muu kostea- tai märkätila sekä keittiö, kellari tai rakenne ovat syytä tutkia. Mahdolliset kosteusvauriot ja korjaus- ja lisätutkimukset selvitetään mm. kosteustunnistimen avulla. Tutkimuksen suorittaa TRT:n ammattitaitoinen asiantuntija.

Miten kosteuskartoitus tehdään?

Kosteusmittauksesta tehdään aina kirjallinen raportti. Havaitut vauriot, riskit, puutteet ja korjaustarpeet, sekä suositellut toimenpiteet tuodaan aina selkeästi julki. Kun luotettavaa aineistoa on tarpeeksi, saadaan koostettua hyvä näkymä tulevaisuuden varalle. Havaitun ongelman merkittävyysaste ja kriittisyys antavat myös hyvää tietoa taloyhtiön edustajille. Saat meiltä kosteuskartoituksen varsin nopeasti, jotta voit hyödyntää sitä suunnitelmissasi hetimiten.

Kosteusmittaus myynnin yhteydessä

Kun olet myymässä asuntoasi, kannattaa kerrostalohuoneiston kunto kartoittaa kunnolla. Ongelmat piilevät yleensä juuri pesutiloissa, joten ajoissa havaittu vaurio tai puutteen korjaaminen tuovat selviä säästöjä, kun tarvittavat korjausliikkeet päästään tekemään ajoissa. Kosteusmittaus myynnin yhteydessä kannattaa, sillä näin sekä myyjä ja ostaja saavat luotettavaa tietoa huoneiston kunnosta.

Ota yhteyttä!

TRT Tampereen Rakennustiimi toimii luotettavasti ja joustavasti kohteessa kuin kohteessa Pirkanmaan alueella. Tilatessasi kosteusmittaukset meiltä saat kattavaa tietoa kiinteistöösi. Soita tai lähetä viestiä, kerromme mielellämme lisää!