Luotettava remonttipalvelu Tampereen alueella

Saat Tampereen Rakennustiimiltä taloyhtiöiden saneerauspalvelut kattavasti. Tilatessasi taloyhtiön saneerauksen meiltä, saat ammattilaisen toteuttaman lopputuloksen, joka näkyy ja kestää. Oheen saat mielenkiintoisia vinkkejä toteutukseen, esimerkiksi värien ja materiaalien valintaan. Asiantunteva näkemyksemme taloyhtiöiden saneeraustöiden läpiviemisestä ja projektinhallinnasta tekevät rakennusliikkeestämme maineensa veroisen kumppanin. Palvelemme asiakkaitamme laajalla alueella Pirkanmaata – toteutamme urakoita mm. Tampereen, Nokian, Lempäälän, Ylöjärven, Akaan, Kangasalan ja Valkeakosken alueella.

Ota rohkeasti yhteyttä, ja laita ideasi toteutukseen kauttamme »

Kaikki kerralla kuntoon – meiltä myös niitä mittavampia toteutuksia taloyhtiöösi! Apunasi niin pienissä kuin vaativissa remonttikohteissa.

Tiedätkö, mitä kannattaa remontoida?

Rakennus- ja remonttipalvelu TRT on oman alansa asiantuntija. Siksipä kartoitamme jokaisen asiakaskohteemme huolellisesti arvioiden, jotta urakat kohdistuisivat mahdollisimman hyvin varsinaiseen ongelmakohtaan.

Emme mielellämme tee ”vähän jotain sinnepäin”, jos katsomme olevan sellaisessa tilanteessa. Pureudumme mielellämme laaja-alaisesti kohteemme ongelmakohtiin, tai ainakin tuomme jatkoa varten toimenpidesuunnitelmat esille. Yritämme välttää esimerkiksi sellaisia tilanteita, että taloyhtiö tilaa julkisivun laudoituksen, vaikka varsinainen falskaava kohta olisikin huonot eristykset.

Näin syntyy kestävä ja kustannustehokas lopputulos.

Palvelua lattiasta kattoon

Kattoremontti – kunnon katto pitää paitsi sadetta, myös suojaa rakenteita. Kun katto on kunnossa, vältytään monelta ikävältä asialta. Jos vahinko on kuitenkin jo sattunut, kartoitamme tilanteen huolellisesti, ja annamme pitävän tarjouksen kohteestasi. Kattoremontti toteutetaan sovitusti sutjakasssa aikataulussa.

Julkisivuremontti pidä hyvää huolta julkisivusta! Pitämällä julkisivun kunnossa parveikkeineen ja sisäänkäynteineen pidät kiinteistösi arvon kohdillaan. Julkisivusaneeraus on aina hyvä sijoitus, koska se kohottaa rakennuksen yleisilmettä ja suojaa rakenteita.

Linjasaneeraus siintääkö edessä putkiremontti? Ammattilaisen toteuttama linjasaneeraus eli putkiremontti tuottaa nopeita ja kestäviä lopputuloksia.

Laatoitustyöt – kaikki pinnat uusiksi! Teemme pintakäsittelyt, kuten laatoitustyöt, maalaustyöt ja tapetoinnit kerralla kuntoon, jolloin tilasta tulee yhtenäinen.

Kuntotutkimus – luotettavaa tietoa kodistasi? Oletko juuri muuttanut uuteen kotiisi ja tarvitset hyvän kartoituksen tulevista remontoista. Kerromme mielellämme miten edetä kodin kunnostustöiden edessä.

Katso lisää kuntotutkimuksestamme »

Vahinkosaneeraus – millaisesta vahingosta on kyse? Kun esimerkiksi ikävä vesivahinko sattuu kohdalle, on hyvä että ammattilainen on tukenasi. Kartoitamme kaikenlaisten vaurioiden aiheuttamat jäljet ja annamme suunnitelman siitä, miten voisimme ne toteuttaa mahdollisimman kustannustehokkaasti. Teemme myös erilaisia homeenesto-, otsonointi- ja hajunpoistokäsittelyt.

Katso lisää vahinkosaneerauksesta »

Pyydä paikalle!

Rakennuspalvelu TRT toteuttaa monipuolisesti. Kysy lisätietoa, pyydä tarjous tai soita ammattilaiset suoraan kohteeseesi. Kerromme mielellämme miten toteuttaisimme toiveesi toteen. Katso yhteystietomme »