Saunan remontointi Tampereen alueella

Hyvä sauna tarkoittaa toimivaa ilmanvaihtoa, lempeitä löylyjä, viihtyisää valaistusta ja tarkkaan harkittuja yksityiskohtia. Kun saunaremontti toteutetaan korkeatasoisesti, pääset nauttimaan löylyjen huolettomuudesta vuosiksi. Rakennuspalvelu TRT toteuttaa saunaremonttisi Tampereen alueella, varmista kestävä lopputulos ja pyydä tarjous jo tänään!

Saunaremontin kesto – miten kauan toteutukseen menee aikaa?

Perusteellinen saunaremontti kestää noin pari viikkoa. Koska kyseessä on ns. märkätila, seuraa jokainen vaihe tarkasti toistaan. Hyvin ja huolellisesti tehtynä saunaremontti kestää muutaman päivän, mutta lopputuloksen kannalta se on sen arvoista. Tavallista on, että saunaremontin yhteydessä tehdään myös kylpyhuoneremontti, joten sekin vaikuttaa remontin kestoon. Kerralla tehtävä märkätilaremontti tekee tilasta yhtenäisen ja vaikuttaa kustannuksiin alentavasti.

Saunaremontin hinta – tehokkuudestamme on hyötyä

Mitä saunaremontti sitten maksaa?

Kuten muissakin saneerauksissa, kuten huoneistoremontissa, saunaremontin hinta riippuu monesta tekijästä. Saunan neliömäärä, pintamateriaalit ja mahdollinen laajennus määrittelevät niin kestoa kuin tulevia kustannuksia. Oikein tehtynä saunaremontti maksaa hieman, mutta siitä on iloa varsin pitkään.

Kattavasta kokemuksestamme saunaremonttien parissa on hyötyä – kun asiat taidetaan, näkyy se urakan sujuvuutena ja mukavan alhaisina kustannuksina.

Saunaremonttien toteutus vaatii ammattilaisen

Siispä lisää löylyä kiukaaseen? Onko juuri nyt uusien kaakeleiden ja lauteiden aika?

Jotta saunaremonttisi onnistuisi kunnolla, kannattaa työhön aina pestata kokenut ja luotettava ammattilainen. Vuodesta 1970 alan kokemusta kerryttänyt Tampereen Rakennustiimi Oy on remontoinut, korjannut ja saneerannut vuosien varrella lukemattomat saunat uudenveroiseen kuntoon Tampereen seudulla ja koko Pirkanmaan alueella. Palvelemme mielellämme sekä seudun yksityisiä kotitalouksia että taloyhtiöitä saunaremonttien merkeissä.

Miten saunaremontit sujuvat meillä?

Saunaremontissa otamme huomioon asiakkaan omat tarpeet ja toiveet lopputulosta suunnitellessamme. Mielipiteelläsi on aidosti väliä ja pääset vaikuttamaan alusta alkaen uudistetun saunasi ilmeeseen.

Tunnelmallinen valaistus, uusi ja tehokas moderni kiuas, lauteet haluamastasi puutavarasta valmistettuna sekä esimerkiksi seinien petsaus jollakin mieleisellä värillä ovat asioita, jotka ovat täysin räätälöitävissä. Itse käytännön toteutuksesta vastaamme me, avaimet käteen -periaatteella totta kai. Näin pääset nauttimaan uusista löylyistä ammattilaisen remontoimassa saunassa helposti ja kätevästi.

Saunaremontin yhteydessä on usein järkevää teettää myös kylpyhuoneremontti samalla vaivalla.

Saunaremontti taloyhtiössä

Saunaremontti taloyhtiöön onnistuu toimestamme Tampereen seudulla tai Pirkanmaan alueella.

Saneeraamme, remontoimme ja nykyaikaistamme asianmukaisesti isommatkin saunat, kilpailukykyiseen hintaan.

Käytämme työssämme vain laadukkaita materiaaleja, ja käytännön toteutuksesta vastaavat kokeneet suomalaiset ammattimiehet. Kaikki työvaiheet hoidetaan työn jäljestä tinkimättä, ja urakan valmistuttua siivoamme paikat kuntoon. Mikäli remonttijätettä syntyy, kuljetamme sen mukanamme pois.

Saunaremontti omakotitalossa

Toteutamme myös omakotitalon saunaremontit Tampereen alueella. Myös saunojen laajennukset ovat mahdollisia ammattilaisten avulla.

Kun tarvitset perusteellista saunaremonttia lattiasta kattoon, epäilet kosteusvaurioita tai tarvitset korkeatasoista tekijää saunaremonttiisi, olethan yhteydessä. Annamme saunaremontillesi hyvän tarjouksen, tekijät ja toteutuksen.

Vesieritys, höyrysulku ja lämmöneristys saunassa

Myös saunan vesieristykset, höyrysulku ja lämmöneristys tulee huomioida ja teettää ammattilaisella. Työntekijöillämme on VTT:n vedeneristyssertifikaatti, joten saat laadukkaat toteutukset kaikkiin märkätiloihin.

Tunnista huono ilmanvaihto, kosteusvauriot ja home

Märkätiloja vaivaavat usein huono ilmanvaihto, kosteusvauriot ja jopa home.

Hyvä ilmanvaihto saunassa on tärkeää, jotta kosteus haihtuisi. Toimiva ilmanvaihto on myös löylyttelijän nautinto.

Jos saunaremontin yhteydessä havaitaan kosteusvaurioita, hometta tai toimimaton ilmanvaihto, se ei kuitenkaan ole ylitsepääsemätöntä. Riittävät purkutyöt, kosteusvaurioiden hyvä kuivatus ja oikeaoppisesti rakennettu, tuulettuva tila yhdessä varmistavat onnistuneen lopputuloksen.

Kiuas ja materiaalivalinnat – miten valita oikein?

Teemme saunassa kaiken tarvittavan viimeistelyn.

  • Meiltä saat sähköistykset, valaistukset, lauteet ja pintamateriaalit seinään, kattoon ja lattialle.
  • Oikeankokoinen kiuas, oikein sijoitettuna ja asennettuna, antaa parhaat mahdolliset löylyt.
  • Hienovarainen valaistus turvallisine asennuksineen laskevat stressitason minimiin.
  • Saunan laudemateriaaliksi valitaan yleensä kuusi, haapa, tervaleppä, jotka johtavat lämpöä huonosti ja kestävät kastumista eivätkä ole niin liukkaita kastuessaan.
  • Saunan lattiamateriaaliksi kannattaa valita helppohoitoinen ja liukumaton materiaali.

Ota yhteyttä – saat nautittavat löylyt sujauksessa!

Luotettavana toimijana noudatamme asiakkaan kanssa sovittuja asioita, kuten aikatauluja ja budjettia. Ja kun työ on tehty, annetaan sille luonnollisesti takuu – asiakaslähtöisenä yrityksenä haluamme tarjota vain parasta mahdollista palvelua. Sellaista, jota itsekin haluaisimme käyttää. Tampereen Rakennustiimi toteuttaa saunaremonttisi huolella – palvelualueemme on mm. Tampere, Nokia, Lempäälä, Akaa, Kangasala ja Valkeakoski.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tutustu myös muihin remonttipalveluihimme!

Kattavasti saunaremontteihin

  • Avaimet käteen -toteutus
  • Suomalaista työvoimaa
  • Vankkaa tietotaitoa
  • Vastuullista toimintaa

Merkki suoritetusta VTT:n märkätilojen vedeneristyssertifikaatista.

Juha Honkala – Märkätilojen vedeneristäjä -sertifikaatti VTT-C-23223-23-17.
Kaikilla vedeneristäjillämme on VTT:n vedeneristyssertifikaatti märkätiloihin.