Parketin ja laminaatin asennus Tampereen seudulla

Jätä parketin ja laminaatin asennukset ammattilaiselle – saat viimeisteltyä jälkeä. TRT:n rakennus- ja remonttitiimi hoitaa laminaatin ja parketin asennukset ripeästi ja laadusta tinkimättä Pirkanmaan seudulla.

Jos lattiasi kaipaa uusimista ja laminaattilattia tai parketti kiinnostaa, käänny turvallisin mielin meidän puoleemme ja hyödynnä osaamistamme.

Ammattilaistemme toimesta lattian laatoitusmuovimatto-, parketti- tai laminaattiasennus hoituu siististi, olipa kyse sitten vanhan lattian uusimisesta tai kokonaan uuden tekemisestä uudisrakennuskohteessa.

Teemme kaikki tarvittavat lattiatyöt, kuten laminaatin ja parketin asennukset Pirkanmaan alueella – palvelemme mielellämme mm. alueilla Tampere, Nokia, Lempäälä, Ylöjärvi, Akaa, Valkeakoski ja Kangasala. Kysy lisää!

Voisiko laminaatin asentaa muovimaton päälle?

Laminaatti voidaan laittaa kätevästi myös esimerkiksi vanhan muovimaton päälle, jolloin lattian uusiminen tyylikkääksi ja nykyaikaiseksi tapahtuu todellakin käden käänteessä. Varsinainen laminaattilattian asennus on nopeasti sujuva toimenpide, jossa laminaattipalaset leikataan lattia-alan mukaiseen muotoon ja naputellaan näppärästi kiinni toisiinsa.

Parhaimmillaan parketin ja laminaatin asennus on mahdollista suorittaa varsin edullisesti. 

Toisaalta lattian hinta on myös sijoitus – etenkin parkettia voi huoltaa hiomalla ja lakkaamalla, ja näin pidentää lattian elinkaarta huomattavasti. Kestävä ja pitkäikäinen parketti tarkoittaa edullista lattiahintaa.

Mitä parketin hionta maksaa?

Kuluneen ja naarmuisen parketin hionta tekee lattiasta jälleen hyvännäköisen, eikä operaatio ole hankala – tai kukkaroa kohtaan ikävä – kun jätät parketin hionnan kokeneen ja luotettavan Tampereen Rakennustiimi Oy:n vastuulle.

Hionnan jälkeen suoritetaan vielä huoltolakkaus, jotta vasta hiottu parketti ei naarmuuntuisi heti uudelleen. Parketin huolto tapahtuu toimestamme kokonaisvaltaisesti, ja huoltotoimenpiteillä parketin elinkaarta on mahdollista pidentää huomattavan paljon.

Parketin hionnan ja lakkauksen hintaan vaikuttavat useat eri tekijät, kuten muun muassa hiottavan lattian koko ja kohteen sijainti.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että parkettilattia ei kestä loputtomia hiomiskertoja. Hieman parketin laadusta riippuen, se voidaan yleensä hioa yhdestä kolmeen kertaa ennen kuin se tarvitsee vaihtaa kokonaan uuteen. Mikäli näin on, saat meiltä parkettiasennukset ammattitaidolla toteutettuna.

Teemme myös parketin asennukset

On edullisempaa pyrkiä pitämään vanha parketti asianmukaisesti huollettuna mahdollisimman pitkään, mutta kun parketin korjaus tai huolto ei enää auta, teemme myös parketin asennukset varmalla otteella. Saat parketin asennukset luotettavasti, tehokkaasti ja kilpailukykyisellä hinnalla. Siksi kannattaa kääntyä meidän puoleemme ja pyytää tarjousta meiltä, kun parketin hionta tai uuden asennus tulee ajankohtaiseksi.

Ota yhteyttä – teemme lattiaremontit ammattitaidolla!

Kun parketin tai laminaatin asennus tai parketin hionta tulee ajankohtaiseksi, TRT:n remonttipalvelu on valmiina palvelemaan Tampereella ja myös koko Pirkanmaan alueella ripeästi ja tehokkaasti.

Lattiatyöt kattavasti Tampereen Rakennustiimiltä

  • Laminaatin asennukset (mm. laminaatin asennus muovimaton päälle)
  • Parketin asennukset
  • Parketin hionnat
  • Kaikki avaimet käteen -asennuksina

Pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous parketti- tai laminaattilattian asennuksesta avaimet käteen -periaatteella!