Tampereen Rakennustiimi on monipuolinen rakentamisen ammattilainen

Omakotitalon rakennuttaminen edessä? Autolle talli? Kuka rakentaa kesämökkimme?

Uudisrakentaminen tapahtuu joustavasti asiakkaan toiveen mukaan. Alan kokemusta meille on kertynyt aina vuodesta 1970 lähtien. Vuosien varrella olemme rakentaneet Pirkanmaan seudulla monet omakotitalot, autotallit ja piharakennukset asiakkaidemme omien toiveiden mukaan.

Ja kun asiakas pääsee mukaan vaikuttamaan jo suunnitteluvaiheessa rakennuksen lopulliseen muotoon, on lopputulos tällöin varmasti mieluisa. Uudisrakentaminen Tampereen, Nokian, Lempäälän, Ylöjärven, Akaan, Valkeakosken ja Kangasalan seuduilla.

Pyydä tarjous uudisrakentamisen ammattilaiselta!

Meiltä saat vastaavan mestarin palvelut

Hyödyntämällä esimerkiksi vastaavan mestarin palveluita, saat projektisi jo heti alusta lähtien raiteilleen.

Vastaavan mestarimme huolehtii, että saat varmasti turvallisen ja kestävästi toteutetun lopputuloksen. Vankka tietotaitomme mm. keittiöremonteista, huoneistoremonteista ja uudisrakentamisen parista luo asiakkaillemme sujuvia ja kustannustehokkaita toteutuksia. Kysy lisää ja pyydä tarjous rakennus- tai remonttiurakastasi!

Meiltä kaikki tarvittava:

Ota yhteyttä – laita haaveesi toteutukseen!

Kun unelmoit vaikkapa ikiomasta uudesta kodista, kaipaat autotallia tai haluaisit leikkimökin lapsille, Tampereen Rakennustiimi Oy on valmiina palvelemaan Tampereen seudulla ja koko Pirkanmaan seudulla. Meillä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita mm. Tampereen, Nokian, Lempäälän, Ylöjärven, Kangasalan, Akaan ja Valkeakosken alueella.

Tilaa sujuvat uudisrakentamisen palvelut – pyydä meiltä tarjous!