Toimivia ja tarpeellisia toteutuksia suoraan pihaan

Kyselevätkö lapset leikkimökin perään? Vai tarvitsetko pihaan suojaavan vajan? Tai lempeitä löylyjä heittelevän saunan? TRT – Tampereen Rakennustiimi toteuttaa leikkimökit, huvimajat, vajat ja isommatkin piharakennukset aina kesämökkejä ja saunoja myöten.

Piharakennukset syntyvät kokeneiden ammattilaistemme käsistä varsin joutuisaan. Niin ikään rakennamme terassit sekä toteutamme rakennusten ja vinttien laajennukset ynnä muut urakat ammattitaidolla. Meiltä onnistuvat myös kaikenlaiset kattotyöt viimeistellysti. Saat leikkimökit, puutarhavajat, huvimajat ja kesämökit Tampereelle ja joustavasti Pirkanmaan alueella.

Pyydä edullinen tarjous piharakennuksista »

Asennettuna ja mitoitettuna suoraan omalle tontille

Pystytämme asianmukaisesti autotallit, huvimajat, vajat, leikkimökit ja muut vastaavat piharakennukset asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pääset mukaan vaikuttamaan lopputulokseen jo suunnitteluvaiheessa. Meiltä onnistuu myös laajempi uudisrakentaminen.

Kun kerrot meille omat visiosi, toteutamme ne käytännössä ja teemme täten lopputuloksesta varmasti sinulle mieluisan. Rakennusvaiheessa käytämme vain parhaita materiaaleja, emmekä muutenkaan tingi työn laadusta. Lopuksi annamme työlle luonnollisesti kunnon takuun.

Piharakennukset suomalaisena laatutyönä

Täysin suomalaisena rakennusalan yrityksenä olemme luotettava ja vaivaton vaihtoehto hoitamaan piharakennusten pystytykset. Asiointi kanssamme sujuu helposti, lisäksi kaikki työntekijämme ovat suomalaisia rakennusalan ammattilaisia.

Tämä tarkoittaa sitä, että noudatamme sovittuja aikatauluja, pysymme budjetissa ja kerromme sinulle jatkuvasti ajankohtaista tietoa rakennusurakan etenemisestä. Jos mahdollisia sudenkuoppia ilmenee matkan varrella, niistä informoidaan aina välittömästi.

Helposti avaimet käteen -periaatteella

Meiltä saat tarvitsemasi piharakennukset avaimet käteen -periaatteella rakennettuna. Olipa tarpeen sitten kesämökki, pieni huvimaja tai iso autotalli, Tampereen Rakennustiimi Oy:n ammattitaitoon ja osaamiseen voit hyvillä mielin luottaa.

Lisäksi tarjoamme rakennus- ja remonttipalvelut varsin kilpailukykyisin hinnoin, joten kannattaa ehdottomasti ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tarjousta, kun olet vailla uutta piharakennusta.

Ota yhteyttä!