Katto kannattaa tarkastuttaa hyvän sään aikana

Katto kannattaa ehdottomasti tarkastuttaa säännöllisin väliajoin, jotta piilevät ongelmat pystytään korjaamaan ajoissa ja säästytään isoilta rakennevahingoilta. Suoritamme katollesi kuntokartoituksen, jonka pohjalta suunnittelemme sopivat jatkotoimenpiteet. Tilaa kattava kattoremontti avaimet käteen -palveluna. Myös pienemmät kattotyöt ripeästi ja osaavasti kaikkiin kohteisiin.

Katon tulee kestää katon, sadevesijärjestelmien ja piipun huoltotoimenpiteet – siksi kattoremonttiin kannattaa panostaa. 

Katon uusiminen – hintavaa vai halpaa?

Katon uusiminen ja varsinkin uuden katon hinta askarruttaa aina. Kattoremontti onkin isohko investointi, antaen kuitenkin oikein tehtynä huolettomuutta pitkäksikin aikaa. Katon uusiminen ja hinta on TRT:llä pyritty pitämään mahdollisimman alhaisina. Katon uusiminen järkihintaan käy meiltä takuuvarmasti. Moni tilaa kattoremonttien oheen myös muita toteutuksia – samalla voidaan remontoida myös muuta, niin sisällä kuin ulkona.

Katso korjausrakentaminen »

Kattomateriaalin valinta – mitä huomioida?

Kun uusit katon ammattilaisen avulla, saat vinkkejä myös kattomateriaalin valintaan. Uusi katto rakennettuna ammattilaisten avulla tarkoittaa rakennustyyliin sopivaa kattomateriaalia, rakennusmääräysten mukaista toteutusta sekä ennen kaikkea kohtuuhintaista kattoremonttia. Peltikatto on varma valinta – kestävä, helppohoitoinen ja sopii monenlaiseen toteutukseen. Tiilikatto on pitkäikäisin, hiljaisin ja näyttävin kattomateriaali.

Vuotaako katto? Olisiko kattoremontti paikallaan?

Tampereen Rakennustiimi suorittaa kaikenlaiset kattotyöt varmalla otteella. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi kattavien kattoremonttien toteutus, katon maalaus, katon pesu sekä muut pienemmät huolto- ja korjaustyöt. Olemme uusineet lukuisia peltikattoja ja tiilikattoja Pirkanmaan alueella, joten meiltä asiat käyvät näppärästi – ja turvallisesti! Kun suunnittelet kattoremonttia, käänny luotettavan kattotiimimme puoleen!

Toteutamme niin yksityisten kuin taloyhtiöiden kattoremontti-toimeksiannot kattavasti alueina Tampere ja muu Pirkanmaa.

Suoritamme ammattitaitoisesti:

  • Kattoremontit
  • Katon maalaukset ja pinnoitukset
  • Vuotavien kattojen korjaukset
  • Kattojen pesut ja harjaukset
  • Muut kattotyöt, kuten lumiesteiden asennukset

Uusi katto läpikotaisin – mistä katto koostuukaan?

Katto koostuu vesikatosta, vesikattorakenteista, yläpohjasta, sisäkattorakenteista ja sisäkaton pinnasta.

Sisäkatto voidaan toteuttaa monesta eri materiaalista. Sisäkaton valinta on usein tyylikysymys. Kipsilevykatto, puupaneelikatto ja MDF-katto ovat yleisimpiä sisäkaton materiaaleja.

Yläpohjalla, eli ns. välipohjalla tarkoitetaan rakennuksen ylimmän kerrosrakenteen ja vesikaton välistä osaa. Hyvin toteutetulla yläpohjalla on merkittävä tehtävänsä rakennuksen lämmöneristyksessä. Hyvä yläpohja on eristetty hyvin, sekä siellä on asennetut höyryn- ja ilmansulkukerrokset.

Vesikatto – tällä tarkoitetaan aivan katon ylintä kerrosta. Vesikaton ylin kerros on vedenpitävä vesikate. Kestävä ja vedenpitävä vesikate on paras suoja alemmille kattorakenteille – ja koko rakennukselle! Ulkokattoon kannattaa panostaa, huonosti toteutettuna se käykin kivuliaasti kukkaron päälle.

Tilaa uusi katto hyödyntämällä helppokäyttöistä lomakettamme » 

Harja-, kupoli- vai tasakatto?

Harjakatto on yleisin kattomuotomme. Harjakatto onkin konstailemattoman käytännöllinen ja helppo toteuttaa monenlaiseen rakennukseen. Toimestamme kohoavat myös muut kattomuodot aina kupolista tasakattoon. Myös katto-oljet ovat mainioita, sitä ekologista rakentamista ja toteutettavissa meillä Suomessakin. Tämä luonnollinen peite on kestävä valinta ja toteutettavissa kauttamme. Kattoremonttimme toteutetaan aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Katos, riittääkö kevyempi versio?

Toteutamme myös katokset asiakkaan toiveen mukaan. Meiltä saat järeiden kattoremonttien lisäksi myös esimerkiksi katokset taloyhtiön pihaan, terassien yhteyteen ja puutarhan keskipisteeksi. Katos on käytännöllinen ja kevyt kate suojaamaan mitä moninaisempia toimintoja. Nopea toteuttaa ja käytössä varsin monipuolinen.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous kattotöistä

Kattoremontti kannattaa jättää ammattilaisten käsiin. Tampereen Rakennustiimi hoitaa kattotyöt taidokkaasti vuosien kokemuksella. Tampere on yrityksemme kotipaikka, ja toimimme sieltä käsin joustavasti koko Pirkanmaan alueella.

Ota yhteyttä, niin laitetaan kattosi kuntoon!