Suojaisat autotallit Tampereen ja Pirkanmaan alueella

Tarvitsetko rakennuspalveluitamme autotallin toteutukseen? Vai onko haaveissa jokin muu piharakennus? Tampereen Rakennustiimi tarjoaa asiakaslähtöistä palvelua, joka vastaa juuri asiakkaan omiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Sen takia rakentaminen toteutetaan aina niin, että asiakas on saanut olla tiiviisti mukana jo heti suunnitteluvaiheessa kertomassa omista visioistaan ja tarpeistaan: autotallin muoto ja malli, autotalli yhdelle tai kahdelle autolle – kaikkeen pääsee vaikuttamaan. Itse rakennustyö jää meille, ja sen me toteutammekin vankalla avaimet käteen -periaatteellamme.

Tampereen Rakennustiimi on vuosien varrella rakentanut lukuisia autotalleja ja muita piharakennuksia ympäri Pirkanmaata.

Pyydä edullinen tarjous – autotallin rakentaminen käy ammattilaiselta varsin joutuisasti.

Isommat autotallit omakotitalon tai taloyhtiön viereen

Rakennamme autotallit yksityishenkilöiden lisäksi myös esimerkiksi taloyhtiöille ja yrityksille, sillä toimestamme onnistuvat erinomaisesti myös isommat ja vaativammat autotallin rakennusurakat. Kattava yhteistyökumppanien verkostomme pitää omalta osaltaan huolta siitä, että saat aina kaiken kätevästi samasta osoitteesta, etkä joudu itse huolehtimaan mistään.

Kotimaisella ammattitaidolla

Teemme autotallit luottaen kotimaiseen ammattitaitoon. Tampereen Rakennustiimi Oy eli TRT on täysin kotimainen yritys, jonka kaikki työntekijät ovat suomalaisia pitkän linjan ammattimiehiä.

Yrityksemme arvoja ovat asiakaslähtöisyys ja luotettavuus, mikä korostuu työskennellessämme: noudatamme asiakkaan kanssa sovittuja asioita pilkulleen. Emme lipsu annetusta aikataulusta tai ylitä budjettia, vaan hoidamme autotallin rakennusurakan niin kuin asiakkaalle olemme luvanneet.

Autotalli avaimet käteen -periaatteella

Me rakennamme autotallin, sinä ajat autosi sisään. Niin helposti ja vaivattomasti uudisrakentaminen hoituu, kun työstä vastaa Tampereen Rakennustiimi Oy. Rakennamme avaimet käteen -autotallit Tampereella ja Pirkanmaan alueella asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kaipasitpa sitten tallia yhdelle tai kahdelle autolle, voit huoletta jättää toteutuksen meille. Suunnittelemme ratkaisun niin että se vastaa juuri omiin tarpeisiisi, jonka jälkeen hoidamme rakennusvaiheen tinkimättä laadusta tai käytettävistä materiaaleista. Sinun tehtäväksesi ei lopulta jää kuin ajaa autosi uunituoreen autotallin suojaan.

Autotallin rakentaminen käy meiltä varsin kustannustehokkaasti, joten pyydä tarjous!