Rakennuspalvelusi Tampereen ja Pirkanmaan alueella

Kuinka paljon rakentaminen maksaa, on yleinen kysymys, ja jopa lausahdus.

Laadukkaasti toteutettuna rakennushintaa tulee jonkin verran, mutta lopputulos on siten varmasti kestävä, mieleinen ja määräysten mukainen. Tamperelaisen rakennuspalvelu TRT:n osaavat tekijät suunnittelevat ja rakentavat vaihe vaiheelta korkealaatuista jälkeä.

Kun rakentamisen taitaa kokonaisvaltaisesti, tulee toteutuksesta myös kustannuksiltaan järkevän hintainen.

Tampereen Rakennustiimi rakentaa laajalla alueella Pirkanmaata, esimerkiksi Tampereen, Nokian, Lempäälän, Ylöjärven, Akaan, Valkeakosken ja Kangasalan seuduilla.

Miten asiat etenevät? Rakentamisen vaiheet pääpiirteittäin:

  • Suunnitteluvaihe
  • Perustukset ja pohjatyöt
  • Varsinainen rakennusvaihe
  • Erilaiset viimeistelytyöt sisällä ja ulkona
  • Lopputarkastus: oikein rakennettu ja turvallinen asua?

Saat meiltä vastaavan mestarin palvelut rakentamisen tueksi.

Tällöin toteutus vastaa uusimpia säädöksiä, on laadukas ja hyödyntää uusinta rakennustekniikkaa.

Varmaa kotimaista tekoa

Tampereen Rakennustiimi Oy on kotimainen yritys, jonka kaikki työntekijät ovat suomalaisia alan ammattilaisia, pitkällä kokemuksella varustettuja rakennusalan asiantuntijoita. Kun me olemme vastuussa rakennusprojektistasi, toteutamme sen kokonaisvaltaisesti aina suunnittelusta toteutukseen. Urakkamme hoituvat sovitusti aikataulua ja budjettia noudattaen.

Omakotitalon rakentaminen

Omakotitalon rakentaminen avaimet käteen -palveluna toteutuu avullamme ammattitaidolla. Omakotitalon rakennuskustannukset vaihtelevat materiaalivalinnoista ja varusteluista sekä rakennuksen koosta ja jopa muodosta riippuen.

Myös lisäkerrokset vaikuttavat kustannuksiin. Omakotitalon rakentaminen ammattilaisen toimesta sujuu huomattavasti nopeammin, sujuvammin ja laadukkaammin kuin itse tehtynä. Omaa osaamista voi toki hyödyntää, mutta se on aikaa vievää. Lopputulos voi olla myös kyseenalainen, sen sijaan ammattilaisen käden jälki on aina taattu.

Autotallin rakentaminen

Autotallin rakentaminen mielessä?

Autotallin hinta muodostuu monesta tekijästä, mutta pyrimme pitämään kustannukset asiakkaillemme mahdollisimman järkevinä. Eniten autotallin hintaan vaikuttavat neliömäärät ja valittu kattomateriaali sekä ovien ja ikkunoiden määrät erilaisine toiminnollisuuksineen. Myös autotallin pohjatyöt ottavat osansa ja aikansa. Autotalli kannattaa suunnitella ja toteuttaa tarpeeksi isona, jotta kulku siellä on helppoa. Autotalliin voidaan sisällyttää myös muita toimintoja, kuin pelkkä auton kattaus. Autotalliin voidaan tehdä tilaa niin pyörille, mönkijöille kuin esimerkiksi roska-astialle. Se sopii mainiosti myös kesäisten pihatarvikkeiden varastointiin edellyttäen, että se on alun perin suunniteltu tarpeeksi tilavaksi.

Huolehdimme autotallien rakentamisesta avaimet käteen -periaatteella, joten saat ajo- ja käyttövalmiin autotallin varsin vaivatta.

Piharakennusten rakentaminen

Piharakennusten rakentaminen voidaan tehdä omakotitalon rakentamisen yhteydessä tai jälkikäteen, kummassakin on puolensa. Piharakennus voidaan tyylitellä muotokielensä ja värimaailmansa puolesta muihin rakennuksiin sopivaksi tai tehdä omaksi itsenäiseksi väripilkuksi. Mieleisen saunan, huvimajan tai leikkimökin rakentaminen onnistuu kauttamme varsin näppärästi.

Uuden katon rakentaminen

Katon rakentaminen, niin uudiskohteisiin kuin remonttikohteisiin, onnistuu avullamme varsin nopeasti. Katon rakentaminen tai katon remontointi käy ammattilaiselta muutamassa päivässä. Tiilikatto, peltikatto tai huopakatto – osaavat katon tekijämme tietävät oikeat rakennustavat kullekin valinnalle, niiden sujuvat työprosessit ja kestävimmät kattotarvikkeet.

Lisärakennusten rakentaminen

Lisärakennusten, kuten toimistojen, liikehuoneistojen, tavaratalojen tuotantotilojen ja kauppakeskusten rakentaminen luo kasvun edellytykset liiketoiminnalle. Myös erilaiset toimitilamuutokset ja käyttötarkoituksen muutokset ovat mahdollisia.

Kysy rakentamisesta meiltä!

Oman kodin rakentaminen tai yrityksen toimitilojen rakentaminen on iso päätös ja suuritöinen toteuttaa. Pienimmällä vaivalla urakasta pääset rakennuspalvelu TRT:n avulla – saat viimeisteltyjä toteutuksia Tampereen ja Pirkanmaan alueelle.

Vain kohennusta vailla? Tarvitsetko apua kotisi kunnostukseen? Voit tilata meiltä myös remontit.