Hyvä tasoite antaa mahdollisuudet laadukkaalle lopputulokselle

Ikäviä kupruja seinässä? Julkisivut, parvekkeet, seinät ja katot vaativat aina hyvät pohjatyöt! 

TRT Tampereen Rakennustiimi toteuttaa pintakäsittelyt, kuten tasoitetyöt yksityisille, yrityksille, julkiselle sektorille ja taloyhtiölle sekä aliurakointina rakennusliikkeille. Toteutamme tasoitetyöt esimerkiksi kerrostalojen parvekkeisiin, kipsilevyseiniin, sisäkattoihin sekä betoni-, tiili- ja harkkoseiniin Pirkanmaalla.

Milloin tasoitetyöt ovat tarpeellisia?

Kun saneerausta suunnitellaan, usein huomataan, että seinien tasoitteet ovat huonokuntoisia. Huonokuntoisuus voi tulla ilmi esimerkiksi halkeamina ja pinnan lohkeiluna, tai seinä voi kuulostaa koputtaessa ontolta. Tällaisissa tapauksissa ulkoseinät ja sokkelit korjataan, sekä tasoitetaan uudelleen. Onnistuakseen ja saadakseen hyvän lopputuloksen maalaustyöt ja tapetoinnit vaativat ammattitaidolla tehdyt pohjatyöt, ja siksi tasoitetöiden oikeanlainen toteuttaminen on erityisen tärkeää.

Pyydä tarjous – kanssamme onnistut!

TRT tasoittaa ammattitaidolla esimerkiksi seinät, betoniseinät, tiiliseinät, parvekkeet, sokkelit ja parvekkeen lattiat. Parvekkeiden lattioiden tasoituksen yhteydessä on myös mahdollista tehdä uudet kaadot lattioihin. Kysy lisää tai pyydä tarjous, kerromme mielellämme miten toteuttaisimme juuri Sinun kohteesi alusta loppuun.