Seinien tapetointityöt Tampereelta

Modernia, värikästä, hillyttyä vai romanttista? Millainen tunnelma ja tyyli miellyttää eniten? Uusilla tapeteilla piristät tilaa edullisesti ja nopeasti. 

Rakennusliike TRT hoitaa seinien tapetointityöt ammattitaidolla Tampereen seudulla ja koko Pirkanmaan alueella. Palvelemme avaimet käteen -periaatteella, eli urakka sisältää kaikki tarvittavat työvälineet ja materiaalit. Tapetin voit hankkia itse valmiiksi, tai halutessasi me voimme hankkia sen puolestasi omien toiveidesi mukaisena. Voimme myös avustaa sopivan tapetin valitsemisessa niin, että se istuu visuaaliselta ilmeeltään parhaiten aiottuun tilaan. Liisterit ynnä muut tarvikkeet tulevat meiltä. Olemme tehneet tapetointia tyytyväisten asiakkaidemme koteihin jo yli 30 vuoden ajan. 

Toteutamme tapetoinnit yksityisille, yrityksille, julkiselle sektorille, taloyhtiöille ja aliurakointina muille rakennusliikkeille.

Ilmataskuilla vai ilman?

Seinien tapetoinnit on mahdollista hoitaa tietysti myös itse, mutta paras ja laadukkain lopputulos saadaan aikaiseksi hyödyntämällä kokeneen ammattilaisen tietotaitoa. Me teemme tapetin pinnasta taatusti sileän ilman tapetin alle jääviä ilmataskuja ja muita mahdollisia epätasaisuuksia. Osaamme myös valita parhaat seinäliimat kullekin seinäpinnalle niin, että tapetti kiinnittyy pysyvästi ja kestää seinällä tulevien vuosien ajan.

Tapetointia sopivin aikatauluin

Kun me vastaamme tapetoinnista, voit luottaa laadukkaaseen ja pysyvään lopputulokseen sekä siihen, että työ tulee hoidettua sovittuna ajankohtana ja sovittuja aikatauluja noudattaen. Joustavana ja asiakaslähtöisenä yrityksenä voimme hoitaa työn tarvittaessa myös iltaisin tai viikonloppuisin, jos se sopii paremmin asiakkaan aikatauluihin.

Hyvä jälki syntyy tasaisesta pohjasta

Ennen tapetointiin ryhtymistä on syytä tehdä pintatyöt huolellisesti, esimerkiksi peittäen naulojen ja ruuvien reiät tai rappaustyöt. Meiltä nämä pintatyöt onnistuvat käden käänteessä, sillä avaimet käteen -palvelumme sisältää aivan kaiken pintatöistä viimeistelyyn näyttävän tapetoinnin aikaansaamiseksi.

Pyydä tarjous!

Kun seinien tapetoinnit halutaan saada varmasti tehtyä kerralla oikein, kannattaa ehdottomasti kutsua paikalle ammattimies hoitamaan urakka. Tampereelta käsin palveleva TRT on toiminut alalla yli 30 vuoden ajan, joten voit luottaa turvallisin mielin osaamiseemme. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin ja pyydä tarjous tapetoinnista, tai kysy lisää palveluistamme!