Rappaustyöt Tampereelta

Kappas, rappausta vaille! Kaipaako takkasi tai seinäsi rouhevaa pintaa? 

Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueella palveleva TRT hoitaa pintakäsittelyt, kuten rappaustyöt varmalla otteella. Rappaustyön lopullinen hinta määrittyy valittavien materiaalien, käsittely-yhdistelmien ja kohteen ominaisuuksien pohjalta, mutta pyrimme aina laskemaan asiakkaalle parhaan mahdollisen tarjouksen. Siksi kannattaakin kääntyä meidän puoleemme ja pyytää rohkeasti tarjousta, kun sokkelisi, takkasi tai seinäsi kaipaa uutta pintaa.

Muistathan myös, että jos ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, voit saada kotitalousvähennyksen.

Rapetessako roiskuu?

Urakkaamme sisältyy telineet, materiaalit, tarvikkeet, suojaukset, rappaustyöt ja tietenkin loppusiivoukset. Hoidamme kaikki työvaiheet luotettavasti ja ripeästi, asiakkaan kanssa sovittuja aikatauluja ja budjettia noudattaen. Rappaustyöt valmistuvatkin toimestamme varmasti aina ajallaan.

Viehättävä, viimeistelty tila

Usein asiakkaamme tilaavat rappaustöiden lisäksi myös muita pintakäsittelytöitä, kuten tasoitetyöt, maalaustyöt ja tapetoinnit. Kun kaikki pinnat laitetaan kerrasta kuntoon, tilan ilme raikastuu ja avartuu huomattavasti. Viimeistellyt pinnat luovat kodista kodin ja esimerkiksi liikehuoneistosta arvoisensa.

TRT rokkaa ja rappaa – pyydä tarjous!

Tampereen Rakennustiimi TRT on pintakäsittelytöiden luotettava ammattilainen. Ota turvallisin mielin yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous, kun kaipaat alan ammattilaisen palveluita Tampereen ja Pirkanmaan seudulla. Meillä asiat rullaavat mukavasti eteenpäin!