Maalaaminen uudistaa pinnat ja luo huolitellun kokonaisuuden

Rapiseeko julkisivu? Kaipaako liike- tai huonetilasi uutta ilmettä?

Rakennus- ja remonttiliike TRT suorittaa maalaustyöt yksityisille, julkiselle sektorille ja taloyhtiölle sekä aliurakointina rakennusliikkeille. Olemme toteuttaneet monipuolisesti maalaustöitä mitä erilaisimmissa kohteissa – toimistot, liikehuoneistot, tavaratalot, hotellit, huoltoasemat, ravintolat, julkiset tilat, kauppakeskukset sekä logistiikka- ja tuotantotilat ovat tulleet vuosikymmenten aikana tutuiksi. Voimme tarvittaessa tehdä myös suuremmat pintakäsittelytyöt, esimerkiksi urheiluareenojen maalaustyöt.

Kaikki maalaustyöt toteutamme kuitenkin aina asiakkaan kohteen ja toiveen mukaan. Ammattilaisina annamme oman asiantuntevan painomme toteutukseen, sillä vain kestävästi tehty toteutus kantaa yritystämme yhä uusiin ja uusin haasteisiin.

Laadukkaat maalauspalvelumme:

  • Julkisivujen ja seinien maalaukset sekä pintakäsittelyt
  • Sokkelin maalaukset
  • Ruiskumaalaukset
  • Peltikattojen maalaukset
  • Ikkunapokien maalaukset
  • Parvekelattioiden tasoitukset ja pintakäsittelyt
  • Huoltomaalaukset
  • Porrashuoneiden maalaus
  • Sisäkattojen maalaus

Julkisivun maalaus pidentää julkisivun ikää ja parantaa ulkonäköä

Rakennusten julkisivut joutuvat jatkuvaan rasitukseen, johtuen esimerkiksi vaihtelevista sääolosuhteista. Rasitus heikentää maalipintaa ja johtaa esimerkiksi maalin hilseilyyn tai halkeiluun. Julkisivun huoltomaalaus parantaa pinnan kestävyyttä, oli kyseessä sitten rapattu pinta tai puupinta.

Uusi, huolellisesti maalattu pinta kohentaa talon ulkonäköä – ammattitaidolla maalattu pinta näyttää edustavalta useita vuosia. Julkisivun pinta pysyy hyvässä kunnossa pitkään, kun se huoltomaalataan tietyin väliajoin. Hyväkuntoinen maalipinta suojaa julkisivua vakavemmilta vaurioilta.

Kunnon välineet ja laadukkaat maalit ja menetelmät

Toteutamme kaikenlaiset maalaustyöt oikeaoppisilla menetelmillä, kunnon välineillä ja laadukkailla maaleilla. Emme tingi laadusta tai työnjäljestä, vaan panostamme kaikkeen tekemiseemme aina 100-prosenttisesti.

Sisämaalaus

Sisämaalaus käsittää esimerkiksi seinät ja sisäkaton – sekä muut tarvittavat pinnat asiakkaan toiveen mukaan. Hoidamme sisämaalaukset ripeästi ja sopivia maaleja käyttäen. Meille on tärkeää, että pidämme kiinni sovituista asioista. Näin voit varmistua esimerkiksi siitä, että työ valmistuu sovittuna ajankohtana ilman ylimääräisiä yllätyskuluja.

Toteutamme sisämaalaukset avaimet käteen -periaatteella, eli sinun ei tarvitse itse huolehtia mistään. Me hoidamme kaiken toteutuksesta viimeistelyyn. Tämän helpommaksi sisäpintojen maalaaminen ei enää juuri muutu. Kannattaakin ehdottomasti hyödyntää paikallisesti palvelevan ammattilaisen osaamista.

Ulkomaalaus

Ulkomaalaus tarkoittaa rakennusten ulkopintojen maalausta. Maalaamme muun muassa ulkoseinät ja -katot asiakkaan toivomilla sävyillä. Tässäkin tapauksessa saat palvelumme avaimet käteen -periaatteella, eli hoidamme paikalle ja pystytämme tarvittavat telineet ym. ja kun maalaustyö on tehty onnistuneesti, puramme ne ja siivoamme jälkemme. Lopputuloksena jäävät vain kauniisti ja ammattitaitoisesti maalatut pinnat, jotka kyllä kestävät Suomen säitä ja vuodenaikojen vaihtelua kesähelteistä talven pakkasille.

Tapettia tai rappausta vaille?

TRT toteuttaa maalaustöiden ohella myös tapetoinnit ja rappaukset. Tutustu monipuolisiin rakennus- ja remontointipalveluihimme ja toteutua unelmiesi tila avullamme. Maalaustöiden ohessa tarvitaan usein monenlaisia muitakin toteutuksia, jotta kokonaisuudesta tulisi eheä. Ikkunat, ovet ja sokkelit vaativat oman silauksensa. Huollamme ja korjaamme ne, tai asennamme kokonaan uudet.

Onnistuneesti maaliin – pyydä tarjous meiltä!

Kun asiansa osaava maalari on tarpeen, Tampereelta käsin palveleva TRT on aina valmis hommiin. Ota turvallisin mielin yhteyttä ja pyydä meiltä kilpailukykyistä tarjousta maalaustöille Tampereen seudulla tai Pirkanmaan alueella.

Maalari ottamassa astiasta lisää maalia telaan.