Remontoimassa vai rakentamassa – meiltä löydät tekijät!

Rakennus- ja remonttipalvelu TRT toteuttaa pintakäsittelytyöt yksityisille, yrityksille, julkiselle sektorille, taloyhtiöille sekä aliurakointina muille rakennusliikkeille.

Teemme tasoitetyöt, maalaustyöt, tapetoinnit ja rappaustyöt ammattitaidolla asiakkaan tarpeen mukaan.

Ottaessasi meihin yhteyttä, saat ajantasaisia toteutuksia järkevään hintaan. Kokemuksemme kantaessa läpi työprosessin, urakan läpimenoajasta tulee ennustettavaa ja kustannukset pysyvät suunnitellussa. TRT:n rakennus- ja remonttitiimi toteuttaa Tampereelta käsin Pirkanmaalle kaikki tarvittavat pintakäsittelytyöt.

Miksi tilata pintakäsittelytyöt meiltä?

Remontoidessa ja rakentamisessa tehtävät pintakäsittelytyöt ovat erittäin tarkkaa ja vaativaa työtä. TRT:n kokeneet pintakäsittelijät hallitsevat menetelmät ja suoriutuvat kohteessa kuin kohteessa taidolla.

Kertynyt tietotaitomme näkyy vahvasti toteutuksissamme. Tuotteiden ja rakennetun ympäristön ominaisuuksien, kestävyyden ja ulkonäön parantaminen mahdollistuu pintakäsittelijöidemme avulla kitkattomasti.

Kantavana voimana viimeistelty toteutus – tutustu ja pyydä tarjous!

Pintakäsittelijöidemme käsissä uudisrakennusten ja remontoivien rakennusten pinnat saavat uuden, veroisensa toteutuksen. Harkko- ja kipsilevyseinät, sisäkatto, betoni-, tiili- ja harkkoseinät saavat viimeistellyn silauksensa.

Lattianpäällystäjämme, rakennusmaalarimme ja erikoismaalarimme laaja tietotaito on hyödynnettävissäsi.

Laaja osaamisemme antaa monipuolisia mahdollisuuksia rakennettavan tai remontoitavan kohteen toteuttamiseen. Kun pyydät toteutat koko urakan meillä, saat sujuvaa yhteydenpitoa ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Pyydä hyvä tarjous meiltä jo tänään!