Millainen yritys TRT Oy on?

Olemme positiivinen ryhmä rakennusalan ammattilaisia – meidät tunnetaan laadukkaasta työnjäljestä, asiantuntevista työntekijöistä, sujuvasta asukkaiden tiedottamisesta, täsmällisestä aikataulusta, joustavuudesta, aidosti sanojensa takana seisovana yrityksenä, sekä yrityksenä, jonka työntekijöillä on mahdollista kehittyä urallansa ja saada myös jatkossa uutta pätevää ammattitietoa ja osaamista.

Millä alueella palvelut ovat saatavilla?

Koko Pirkanmaan alueella, tarvittaessa Kanta-Hämeen alueella.

Kun tilaan työn teiltä, niin kuka tekee työt?

Työn toteuttaa TRT:n oma työ väki, ja tarvittaessa käytämme laadukkaaksi todettuja yhteistyökumppaneita.

Onko vedeneristäjillänne VTT:n myöntämä vedeneristyssertifikaatti?

Kyllä, voit lukea siitä lisää täältä.

Paljonko kotitalousvähennys on ja kuinka paljon hyödyn siitä?

Hyödyt 2400 euroa verovähennyksenä per henkilö. Mikäli asut puolison kanssa on hyöty 4800 euroa.

Oletteko Tilaaja Vastuu -kumppani?

Kyllä, voit lukea lisää siitä täältä.

Saanko koko remontoinnin avaimet -käteen palveluna? Entä voiko remonttia räätälöidä tarpeeni mukaan?

TRT:ltä saat osaavat IV-, sähkö- ja putkimiehet sekä valvojat. Sekä pakettiratkaisu että räätälöinti ovat mahdollisia. Toimimme aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Haluan tehdä remontin huoneistossani, miten teen muutostyöilmoituksen?

Teemme asiakkaan puolesta aina muutostyöilmoituksen, ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Miten TRT:n asiakaspalvelu toimii?

TRT:llä asiakaspalvelu alkaa jo siinä vaiheessa, kun asiakas alkaa etsimään tietoa tamperelaisista paikallisista rakennusalan yrityksistä.

Haluammekin tarjota selkeää viestintää kaikille ikäryhmille, jo ennen kuin remontista kiinnostunut asiakas ottaa meihin varsinaisesti yhteyttä. Pyrimme tuomaan helposti esille yrityksemme yhteystiedot, palvelut ja arvot muun muassa kotisivujemme kautta.

Asiakaspalvelumme laatua ja joustavuutta mittaavat jatkuvan yhteistyön kautta mm. yksityiset asiakkaat, taloyhtiöt, isännöintitoimistot sekä suuremmat rakennusliikkeet.

Soita ja kysy ihmeessä lisää tarkemmin minkälaiset asiakkaat ovat tyytyväisiä tarjoamaamme asiakaspalveluun!

Mitä minun tulisi huomioida keittiöremonttia suunnitellessa?

Vesi- ja sähköpisteiden sijainti on hyvä huomioida. Viemärin sijainti määrittää keittiön sijainnin aika pitkälti. Astianpesukoneen ja jääkaapin alle tulee myös asentaa turvakaukalo.

Liesituulettimen tulee olla yhteensopiva taloyhtiön ilmanvaihtojärjestelmään. Esimerkiksi kerrostaloissa käytetään yleensä huonetilaan palauttavia aktiivihiililiesituulettimia, jolloin poistoilmaventtiili tulee jättää näkyviin.

Pyydä meidät paikan päälle, kerromme mielellämme lisää keittiöremontin yksityiskohdista!

Milloin ehditte tekemään remontin?

Mahdollisimman nopeasti, kysy tarkemmin soittaen miltä työkalenterimme näyttää. Jos emme ehdi tekemään remonttia juuri nyt, niin muista kysyä erikoistarjoustamme siitä jos remontti tehtäisiinkin myöhemmin.

Aion tehdä kylpyhuoneremontin. Tarvitseeko remontissa tehdä tarkastuksia?

Märkätilaremontit vaativat aina valvontaa. Kylpyhuoneremonteissa tulee tehdä vähintään purku- ja vesieristystarkastus. Taloyhtiö voi tapauskohtaisesti edellyttää lisätarkastuksia. Tällaisia ovat esim. asbestikartoitukset ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa. Soita meille niin tulemme paikan päälle!

Kuinka kauan kylpyhuoneremontti yleensä kestää?

Kylpyhuoneremontti kestää tyypillisesti 2-3 viikkoa laajuudesta riippuen. Aikataulusta tehdään aina sitova sopimus asiakkaan tarpeiden mukaan.

Voiko kylpyhuoneremontin aikana asua huoneistossa?

Suihku on pois käytöstä koko remontin ajan, mutta silti kahdeksassa kerrasta kymmenestä kodissa asutaan remontin aikana.

Ajattelin säästää rahaa, voiko vanhan laatoituksen päälle laatoittaa?

Se on mahdollista. Ensin täytyy kuitenkin varmistaa onko laatoitusten alla riittävä vedeneristys. Jos eristystä ei ole, kannattaa rakenteet tarkistaa, ettei niihin ole päässyt muodostumaan kosteusvauriota. Jos vedeneristys on kunnossa, kannattaa tarkistaa vanhojen laattojen kiinnitys alustaan.

Jos alusta on kuiva ja laatat ovat hyvin kiinni alustassa, voidaan laattojen päälle asentaa uudet laatat. Pohja käsitellään ensin puhdistamalla pinnat. Tämän jälkeen pinta laatoitetaan.

Emme kuitenkaan suoraan suosittele, että vanhojen laattojen päälle laatoitetaan, koska jokainen kohde on aina yksilönsä. Esimerkiksi jos laatoitetaan vanhojen laattojen päälle, niin rakenteista voi aina paljastua jotain todella yllättävää, venyttäen remontin aikataulua ja hinnoittelua.

Suosittelemme ensisijaisesti että vanhat laatat puretaan ja tehdään sitten uusi laatoitus. Pyydä meidät katsomaan niin kerromme todella mikä on kustannustehokasta.

Miksi silikoni homehtuu, vaikka tilassa ei ole ole kosteusvauriota tai rakenneongelmaa?

Silikonin tuotantovaiheessa silikoniin lisätään homeenestoainetta, ja sitä nousee valmiiseen silikonipintaan diffuusion seurauksena. Kun esimerkiksi kylpyhuone pestään voimakkailla pesuaineilla, homeenestoaine pestään samalla silikonin pinnasta pois. Pintaan nousee uudestaan homeenestoainetta, mutta useasti pestynä homeenestoaine loppuu ja silikoni voi homehtua. Jodipitoinen pesuaine nopeuttaa tätä ongelmaa huomattavasti.

Tämän vuoksi silikonia ei pitäisi pestä lainkaan jodi-pitoisilla, ja mahdollisimman harvoin normaaleilla pesuaineilla, vesipesu yleisesti ottaen riittää.

Pesukerroista riippuen silikonin tulee kestää noin viisi vuotta. Tämän jälkeen se pitää vaihtaa. Silikoni voi kestää vahingoittumattomana kauemminkin. Jos silikonin pintaan muodostuu hometta (mustia pisteitä) toistuvasti puhdistusten välillä, se tulee vaihtaa. Soita ja kysy lisää!

Teettekö remontteja myös yksityisille sekä taloyhtiöille?

Totta kai, soita ja kysy lisää referensseistämme. 

Maksaako remonttiarvio mitään?

Ei, tulemme aina ilmaiselle arviokäynnille.

Teettekö myös sähkötöitä tai putkitöitä?

Tarjoamme ne kokonaisurakointipalveluna, eli muiden palvelujemme ohessa.

Mitä remontti maksaa?

Tulemme aina paikan päälle ja annamme kirjallisen selkeän tarjouksen. Kerromme samalla miten työ on järkevä toteuttaa, millaisilla materiaaleilla ja aikataululla työt etenevät parhaiten. TRT:n kokemus, laatu ja hinnoittelu tarkoittavat ymmärrystä useamman vuosikymmenen rakennustavoista, menetelmistä ja materiaaleista.

Saako teiltä apua materiaalien suunnitteluun ja hankintaan?

Kyllä, autamme mielellämme materiaalien valinnassa ja suunnittelussa.

Millaisia kohteita olette tehneet?

Kerromme aina läpinäkyvästi asiakkaillemme toteutuneiden kohteiden sujuvuudesta. Kerromme yleisesti projektin aikatauluista, budjetista, asukkaiden tiedottamisesta, laadunvalvonnasta ja jälkitarkastuksista. Meillä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita, jotka voivat suositella Tampereen Rakennustiimi Oy:tä, niin yksityisiä asiakkaita ja taloyhtiöitä kuin merkittäviä, suurempia rakennusliikeitä, rakennuttajayhteisöjä ja isännöintitoimistoja. Kysy lisää kohteistamme!

Mistä johtuu sisäilmassa oleva tunkkainen haju?

Tämä voi johtua monesta asiasta, kosteus ja homeongelmat ovat hyvin yleisiä, mutta hyvin vähän tunnetumpi ongelman aiheuttaja voi olla myös erilaiset rakennusmateriaalit.

Onko asunnossasi painovoimainen ilmanvaihto?

Jos on, niin kokeilepa seuraavaa asiaa; on helppo todeta tunkkaisen hajun ongelma, kun laitat lasipurkkiin materiaalia, eristevillaa, betoninkappaleita, vanhaa puuta tai pellinpaloja, anna muhista pari viikkoa, korkkaa ja nuuhkaise.

Esim. betoni on aika ikävän tuoksuista, kun se tulee lattian/alapohjarakenteiden ilmavuodon mukana asuntoon esimerkiksi listan alta tai muualta. Tämä johtuu monesti siitä, että asuntosi korvausilma on liian heikko ja korvausilma tulee väkisin esim. asuntosi listojen alta tai viemäristä ja tuo samalla asuntoosi epämiellyttävän hajun.

Tähän monesti auttaa se, että asennetaan korvausilmaventtiilejä asuntoosi nykyisen standardin mukaan jotta ongelma poistuu.

Vika voi tosin olla monessa asiassa. Pyydä meidät paikan päälle, niin katsotaan miten voimme auttaa.