Toimitilamuutosten asiantuntija Tampereelta

Muuttuuko kiinteistösi käyttötapa oleellisesti? Tarvitsetko liiketoimintaasi tukevaa lisätilaa?

Toimitilaremonteissa TRT:n kohteina ovat olleet muun muassa toimistot, liikehuoneistot, tavaratalot, huoltoasemat, ravintolat, julkiset tilat, kauppakeskukset sekä logistiikka- ja tuotantotilat. Myös urheiluareenan muutostöihin voit kysyä tarjouksemme, koska TRT korjaa niin pienet kuin suuret toimitilamuutokset.

Toimitilarakentaminen tehdään joustavasti asiakkaan tarpeen mukaan muun muassa Tampereella ja lähikunnissa.

Myös kiinteistön käyttötarkoituksen muutos tehostaa tilan käyttöä

Toimitilaremontit, -muutokset ja -laajennukset tehdään lähes aina nopeatahtisina projekteina, koska asiakkaillemme jokainen vuorokausi maksaa.

TRT toteuttaa vaativat mm. toimitila- ja ravintolasaneeraukset sekä toimitilojen peruskorjaukset jämptisti aikataulussa. Saneeraamme myös julkisia kohteita kuten kouluja, virastoja, terveydenhoidon laitoksia. Koulujen ja muiden tilojen kosteus- ja homevaurioiden korjaaminen vaatii erityisosaamista.

TRT on tottunut ratkaisemaan vaativiakin projekteja, joissa tilat palautetaan käyttökuntoon ja modernisoidaan vastaamaan nykypäivän haasteita.

Lue miten toteutimme Tampereen Matkahuollon muutostyöt.

Monipuolista palvelua liiketoimintasi tueksi

TRT toteuttaa toimitilaurakoita sekä uusiin että saneerattaviin kiinteistöihin.

TRT hallitsee kattavasti myös kaikki kiinteistön ulkokuoreen liittyvät remontit, kuten katto-, ikkuna- ja julkisivuremontit.

Toimitilojen huoltokorjaukset esimerkiksi vesivahinkojen, tulipalojen tai muiden pikaista apua vaativien tilanteiden yhteydessä kuuluvat myös TRT:n toimitilapalveluihin.

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

TRT on laadukas tekijä kaikissa urakoissa, olipa kyseessä toimitilarakentainen, haastava, uudiskohde tai vaativa saneeraustyö.

Monipuolinen osaaminen ja kattavat resurssit mahdollistavat osallistumisen niin isoihin hankkeisiin kuin lyhytaikaisempiin pientöihin. TRT:n toiminta perustuu vuosien aikana hankittuun kokemukseen ja näkemykseen.

Katso tarkemmat yhteystietomme ja kysy tarjous!

 

Toimitilamuutos Tampere. Matkahuollon palvelupiste siirrettiin rakennuksen toisesta päästä toiseen.