Putkisaneeraukset omakotitaloihin ja muihin rakennuksiin saat luotettavasti TRT:ltä!

Kiinnostaako omakotitalon putkiremontti edullisesti toteutettuna?

TRT (Tampereen Rakennustiimi) on vuosien varrella toteuttanut lukuisia putkiremontteja niin omakotitaloihin, taloyhtiöihin kuin muihin kiinteistöihin Pirkanmaalla.

Putkiremonttien, eli käyttövesi-, lämmitysvesi- ja viemäriputkisaneerauksien, lisäksi teemme tarvittaessa kaikki märkätilojen työvaiheet alusta loppuun.

Toteutamme omakotitalojen putkiasennustyöt kokonaisurakkana niin uudisrakennuksissa kuin saneerauskohteissa.

(Huomioithan, että omakotitalon putkiremonttiin on mahdollista saada kotitalousvähennystä.)

Miten kauan omakotitalon putkiremontti kestää ja mitä se maksaa?

Putkiremontin kesto ja hinta riippuvat hyvin paljon sen laajuudesta, siitä missä määrin vesi- ja viemäriputkistoja uusitaan ja vaihdetaanko vesikalusteet. Omakotitalon putkiremontti valmistuu nopeammin kuin esimerkiksi taloyhtiössä toteutettuna.

Yleensä putkiremontista selvitään muutamassa päivässä omakotitalossa, kun taas taloyhtiössä putkiremontti kestää tyypillisesti pidempään. 

Omakotitalossa käyttövesiremontti toteutetaan siten, että asuminen on mahdollista samaan aikaan, vaikkakin vedentulo on keskeytettynä vaiheittain muutamiksi tunneiksi.

Omakotitalojen putkiremontit edullisesti, mutta korkeatasoisesti

Kartoitamme omakotitalojen putkiremonttien tarpeen. Toteutamme käytännössä putkiremontit itse alusta loppuun saakka, jolloin urakointi on nopeaa ja sujuvaa, ja tiedät kenen kanssa asioit. Käytämme vain hyväksi havaittuja menetelmiä ja LVI-tuotteita, sekä toteutamme putkiremontit aina säädösten ja määräysten mukaisesti.

Taloyhtiöiden putkiremontit eli linjasaneeraukset

Toteutamme myös kerrostalojen putkiremontit eli ns. linjasaneeraukset. Huolellinen kuntotutkimus ja tarkat kosteusmittaukset antavat arvokasta tietoa, missä kunnossa rakennuksen LVI-putkistot ovat. Toteutamme tarvittaessa samalla myös erilaiset märkätilaremontit kaikkine vaiheineen.

Ota yhteyttä!

TRT Tampereen Rakennustiimi antaa kohteellesi huomionarvoisen tarjouksen. Laadukkaasti toteutetusta lopputuloksesta on hyötyä pitkään, ja oloa keventelee mukavasti, kun tietää, että kaikki asennukset on tehty oikein, eikä toteutuksien perään tarvitse kysellä myöhemmin.

Teemme putkiremontit muun muassa Tampereen, Nokian, Lempäälän, Ylöjärven, Akaan, Valkeakosken ja Kangasalan alueella. Pyydä ammattitaitoinen putkimies paikalle!