Nykyaikaisia ratkaisuja kotiin ja muihin kiinteistöihin

Peruskorjauksella tarkoitetaan korjausrakentamista, jossa tavoitteena on korjata rakennus niin hyväksi kuin se oli uutena. TRT peruskorjaa niin yksityisten, yritysten, julkisen sektorin kuin taloyhtiöiden kohteet. Teemme myös aliurakointia muille rakennusliikkeille. Tyypillisiä peruskorjattavia kohteitamme ovat mm. rakennusten ulkoseinät, ikkunat, parvekkeet sekä lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmät. TRT Tampereen Rakennustiimi toteuttaa peruskorjaustyöt sisällä ja ulkona.

Kun arvostat laadukasta työtä, jota tehdään harkitusti tarpeen mukaan

Meille laatu tarkoittaa, ettei asiakaspalvelusta, materiaaleista tai ammattitaidosta tingitä. TRT on tunnettu siitä, että työt tehdään kerralla kuntoon myös peruskorjauksien osalta. Tampereen Rakennustiimi toteuttaa peruskorjauksen vankalla kokemuksella.

Asiakkaillemme, sekä meille on tärkeää, että käytetyt materiaalit ovat laadukkaita, ja että noudatamme säädösten mukaisia, hyväksyttyjä menetelmiä ja materiaaleja kaikissa urakoissamme. Kaikki tarvittavat peruskorjauksen vaiheet toteutetaan kauttamme sovitusti ja korkealuokkaisesti. Alan ammattilaisina kiinnitämme paljon huomiota ratkaisujen toimivuuteen ja järkevyyteen, joten asiakkaamme saavat käyttöönsä arvokkaan lastin tietotaitoa saneerausprojektin varrelle.

Viisaiden ja kestävien valintojen rinnalla korostamme lisäksi asumisviihtyvyyden merkitystä ja sitä, että kodin omistajat kokevat tilan omakseen. Kun peruskorjaus toteutetaan asiakasta kuunnellen, se vastaa parhaiten tarvetta, tänään ja tulevaisuudessa.

Säännöllinen peruskorjaus kannattaa

Peruskorjaus (kuten myös perusparannukset) toteutetaan ennen kuin rakennuksen käyttöikä on tiensä päässä. Peruskorjauksella varmistetaan, että rakennusta voidaan hyödyntää jatkossakin, ja että se pystyy vastaamaan sille asetetut nykyaikaiset vaatimukset. Vaikka peruskorjaus onkin suhteellisen suuri hanke korjausrakentamisen saralla, pystytään sen avulla jatkamaan rakennuksen käyttöikää huomattavasti ja on siksi kannattava investointi.

Kun rakenne ja pinnat ovat kunnossa vältytään lisäksi terveys- ja turvallisuusriskeiltä.

Pyydä tarjous!

Rakennusliike TRT palvelee mielellään kaikissa peruskorjaukseen liittyvissä kysymyksissä. Kartoitamme tilanteen ja kerromme mielellämme miten ja millaisin kustannuksin toteuttaisimme juuri Sinun kohteesi peruskorjauksen. Toteutamme peruskorjaukset aina tarvittavin osin, siten että sillä on todellista vaikutusta rakennuksen arvoon, käyttöikään ja yleiseen asumisviihtyvyyteen. Katso tarkemmat yhteystietomme Ota yhteyttä -sivulta.

 

Vedeneristäjillämme on VTT:n vedeneristyssertifikaatti.