TRT saneeraa tarpeellista lisätilaa Tampereen alueella

Suunnitteletko lisätilaa ullakolle? Tarvitsetko lisäsiipeä perheen tai yritystoiminnan kasvaessa? Rakennus- ja remonttipalvelu TRT:n avulla selviät niin perheen kuin yritystoimintasi laajenemisesta kunnialla sekä kustannustehokkaasti. Suunnittelemme ja toteutamme lisärakennustyöt Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella.

Avullamme laajennat:

  • Ullakolle
  • Lisäsiipeen
  • Kellariin
  • Kohti kattoja

Hukkaneliöt kätevästi käyttöön

Vaikka neliötä olisikin tarpeeksi, eivät ne aina vastaa käyttömahdollisuuksiltaan varsinaista tarvetta. Toimitilojen ja käyttötarkoituksen muutoksella saat kaivattua lisätilaa. Hyödynnä ullakot ja tyhjät tilat ja teetä niistä toimivaa tilaa perheellesi, taloyhtiöllesi tai liiketoimintasi tueksi.

Omakotitalon laajennustyöt

Perhekoon kasvaessa saatetaan havahtua tilanteeseen, että nyt tai viimeistään lasten kasvaessa koti tulee jäämään liian ahtaaksi. Suunnittelemme ja rakennamme omakotitalojen yhteyteen esimerkiksi makuuhuoneen, harrastetilan tai toimivan märkätilan. Pienillä tai suurilla muutoksilla ahtaaksi käyneestä kodista voidaan tehdä taas jälleen toimiva. Muutto ei aina olekaan tarpeen, vaan sen sijaan saat toimivia ja tehokkaita neliöitä kotiisi.

Taloyhtiön laajennustyöt

Ullakkotilat asuinkäyttöön. Kun ullakkotilat otetaan hyötykäyttöön saadaan taloyhtiöön lisää tervetulleita vastikkeen maksajia. Usein vanhojen ullakkotilojen hyödyntäminen lisää mukavasti myös rakennuksen energiatehokkuutta.

Sisäpihan lisärakennukset. Taloyhtiöiden omistuksessa olevien rakennusten hyödyntäminen kannattaa – niistä saadaan samalla sopivasti liiketilatuloja.

Kohti korkeuksia – reilusti lisäkerroksia! Kun rakennusoikeutta riittää, voidaan taloyhtiön vapaata rakennusoikeutta hyödyntää. Käyttämätön rakennusoikeus kannattaa ottaa käyttöön ja rahoittaa sen tuomilla tuloilla muut taloyhtiön remontit, kuten julkisivusaneeraus, linjasaneeraus tai peruskorjaus.

Lisätilaa kellariin. Mukavaa sauna-, kerho- ja kerhotilaa saadaan ottamalla hyötykäyttöön käyttämättömät tilat kellarista. Tarpeellisilla yhteistiloilla saadaan viihtyvyyttä ja lisäarvoa taloyhtiöön.

Apua suunnittelusta lähtien

TRT:n kautta käytössäsi ovat alan parhaat ammattilaiset suunnittelusta aina töiden laadukkaaseen toteutukseen asti. Kattavat suunnitelmat, rahoituslaskelmat ja ammattimainen toteutusmalli luovat edellytykset hyvällä lopputulokselle. Katso tarkemmat yhteystietomme Ota yhteyttä -sivulta.