Kokonaisvastuurakentaminen sopii kattavasti uudisrakentamiseen ja saneeraukseen.

KVR-urakointi tarkoittaa kokonaisvastuurakentamista, mikä tarkoittaa, että rakennusliikkeellämme on vastuu alusta loppuun kaikissa urakan eri vaiheissa.

TRT Tampereen Rakennustiimi toteuttaa saneeraus- ja rakennusurakan vastuullisella otteella pitkin Pirkanmaata. KVR-urakointi etenee rakennusliike TRT:n avulla selkeää reittiä kohti korkeatasoista lopputulosta.

KVR-mallimme pääpiirteittäin

  • Lähetä tarjouspyyntö
  • Kohteen kartoitus
  • Pitävä urakkasopimus
  • Varsinainen rakentaminen ja saneeraus
  • Lopputarkastus
  • Valmis kohde!

Miten KVR-urakointi eroaa muista sopimusmalleista?

Yleensä rakennuttaja, suunnittelija ja urakoitsija sopivat urakoinnista, mutta KVR-mallissa rakennuttaja toimii yhteistyössä suoraan urakoitsijan kanssa ilman välikäsiä.

KVR-urakointi näyttäytyykin tilaajalle usein selkeämpänä ratkaisuna, kun sopimus syntyy vain yhden toimijan kanssa.

Valitessasi TRT:n KVR-rakennuttajaksi, saat helppoa asiointia, pitäviä kustannuslaskelmia ja kestäviä lopputuloksia. KVR-sopimusmalli sopii hyvin esimerkiksi taloyhtiöiden linjasaneerauksiin, omakotitalojen putkiremontteihin, uudisrakentamiseen ja julkisivuremontteihin.

Ota yhteyttä jo tänään!

KVR-urakka tarkoittaa TRT:n käsissä pitävää ja sujuvaa toteutusta. Teemme KVR-urakoita muun muassa Tampereen, Lempäälän, Nokian, Ylöjärven, Kangasalan, Oriveden, Akaan, Hämeenkyrön ja Valkeakosken alueella.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

 

kaksi henkilöä kättelevät