Meiltä kaikin puolin kattavasti toteutettuna!

Onko esimerkiksi puuverhoilun uusiminen ajankohtaista?

TRT tekee julkisivuremontteja materiaalista riippumatta mm. omakotitaloihin ja taloyhtiöihin Tampereella ja muualla Pirkanmaata.

Julkisivuremonttien ajankohtaisuus ja remonttiväli vaihtelee materiaalista riippuen, myös ilmansuunnalla ja ympäröivällä kasvillisuudella saattaa olla vaikutuksensa julkisivuremontin tiheyteen.

TRT kartoittaa kohteesi kokemuksella ja antaa julkisivusaneerauksellesi järkevän tarjouksen.

Kokonaisvaltaisesti toteuttaen

Rakennus- ja remonttialan ammattilaisena annamme mielellämme neuvoja ja suunnitteluapua kohteen toteutukseen.

Toimintaperiaatteisiimme kuuluu kertoa asiakkaalle, mitä julkisivuremontti tarkoittaa, mitä se kattaa ja kannattaako samassa yhteydessä huomioida jotain muutakin.

Esimerkiksi haettaessa energiasäästöjä julkisivuremontilla, ei pelkkä repsottavan laudoituksen korjaaminen riitä, vaan hyödyt tavoitetaan asentamalla tarvittava lisäeristys.

Julkisivuremontti kohentaa ulkonäköä, säästää energiankulutusta ja suojaa rakenteita

Julkisivuremontti on hyvä ja monitahoinen investointi rakennukseen. Etenkin vanhemmissa taloissa seinien eristeet ovat huonot ja ovat saattaneet painautua ajan saatossa. Tästä aiheutuu ikävää vetoa seiniin ja lattiaan sekä ylimääräistä rahanmenoa lämmityskustannuksiin.

Hyvin tehty julkisivu suojaa rakenteita, estää lahoamista ja pitää eristeet kunnossa. Viimeistelty julkisivu on myös ilo silmälle ja pitää kiinteistön arvossaan.

Meiltä myös kattoremontit ja ulkoseinien maalaustyöt

Meiltä saat myös ulkoseinien maalaustyöt sekä kattoremontit edullisesti toteutettuna. Teemme niin uudisrakennusten kuin saneerauskohteiden kattotyöt ammattitaidolla esimerkiksi julkisivusaneerauksien yhteydessä.

Pyydä tarjous!

TRT toteuttaa julkisivuremontteja kattavasti kohteen mukaan. Kartoitamme kohteen ja pyrimme tekemään kestävän ja kokonaisvaltaisen toteutuksen, jossa huomioidaan kaikki tarvittava. Kun tilaat toteutuksen meiltä, saat asiantuntevaa apua suunnittelusta alkaen.

Rakennus- ja remonttipalvelumme toimii laajalla alueella Pirkanmaata.