Saunaremontti Tampereen alueella

Lisää löylyä kiukaaseen? Koittaako uusien kaakeleiden ja lauteiden aika?

Jotta saunaremontti onnistuisi kunnolla, kannattaa työhön aina pestata kokenut ja luotettava ammattilainen. Vuodesta 1970 alan kokemusta kerryttänyt Tampereen Rakennustiimi Oy on remontoinut, korjannut ja saneerannut vuosien varrella lukemattomat saunat uudenveroiseen kuntoon Tampereen seudulla ja koko Pirkanmaan alueella. Palvelemme mielellämme sekä seudun yksityisiä kotitalouksia että taloyhtiöitä saunaremonttien merkeissä.

Miten saunaremontit sujuvat?

Saunaremontissa otamme huomioon asiakkaan omat tarpeet ja toiveet lopputulosta suunnitellessamme. Mielipiteelläsi on aidosti väliä ja pääset vaikuttamaan alusta alkaen uudistetun saunasi ilmeeseen. Tunnelmallinen valaistus, uusi ja tehokas moderni kiuas, lauteet haluamastasi puutavarasta valmistettuna sekä esimerkiksi seinien petsaus jollakin mieleisellä värillä ovat asioita, jotka ovat täysin räätälöitävissä. Itse käytännön toteutuksesta vastaamme me, avaimet käteen -periaatteella totta kai. Näin pääset nauttimaan uusista löylyistä ammattilaisen remontoimassa saunassa helposti ja kätevästi. Saunaremontin yhteydessä on usein järkevää teettää myös kylpyhuoneremontti samalla vaivalla.

Saunaremontti taloyhtiössä

Saunaremontti taloyhtiöön onnistuu toimestamme Tampereen seudulla tai Pirkanmaan alueella. Saneeraamme, remontoimme ja nykyaikaistamme asianmukaisesti isommatkin saunat, kilpailukykyiseen hintaan. Käytämme työssämme vain laadukkaita materiaaleja, ja käytännön toteutuksesta vastaavat kokeneet suomalaiset ammattimiehet. Kaikki työvaiheet hoidetaan työn jäljestä tinkimättä, ja urakan valmistuttua siivoamme paikat kuntoon. Mikäli remonttijätettä syntyy, kuljetamme sen mukanamme pois.

Ota yhteyttä - saat nautittavat löylyt sujauksessa!

Luotettavana toimijana noudatamme asiakkaan kanssa sovittuja asioita, kuten aikatauluja ja budjettia. Ja kun työ on tehty, annetaan sille luonnollisesti takuu - asiakaslähtöisenä yrityksenä haluamme tarjota vain parasta mahdollista palvelua. Sellaista, jota itsekin haluaisimme käyttää. Tampereen Rakennustiimi toteuttaa saunaremonttisi huolella - palvelu alueemme on mm. Tampere, Nokia, Lempäälä, Akaa, Kangasala ja Valkeakoski. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tutustu myös muihin remonttipalveluihimme: keittiöremontti, huoneistoremontti, lattiaremontti, laatoitustyöt.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit saada tekemistämme kodin remontti- ja rakennustöistä kotitalousvähennystä. Etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää!
- vuodessa voit vähentää jopa 2 400 €. Omavastuu 100 €.
- vähennyksen määrä 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta
(Lue lisää: vero.fi » Kotitalousvähennys)

Luotettava KumppaniLuotettava Kumppani

Tampereen Rakennustiimi on mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Yrityksemme tilaajavastuuraportin voi aina tarkastaa Tilaajavastuu.fi -palvelussa.

Yhteystiedot

Tampereen Rakennustiimi
Piettasenkatu 41 D 60
33580
TAMPERE

Ota yhteyttä

040 838 0663
info@tampereenrakennustiimi.fi
www.tampereenrakennustiimi.fi
  • Avaimet käteen -toteutus
  • Suomalaista työvoimaa
  • Vankkaa tietotaitoa
  • Vastuullista toimintaa

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä