Lattian ja seinän laatoitus Tampereella ja Pirkanmaalla

Uusittaisiinko lattia- ja seinäpinnat kätevään ja helppohoitoiseen laattaan?

Kyllä kannattaa! Laatta on helppohoitoinen ja näyttävä ratkaisu esimeriksi eteiseen, käytävään, keittiöön ja tietenkin märkätiloihin. Kun laatoitusta ryhdytään tekemään tai uusimaan esimerkiksi kylpyhuoneeseen tai saunaan, on syytä pitää mielessä myös vesieristyksen tärkeys. Siksi urakka on syytä jättää kokeneen ja luotettavan ammattilaisen tehtäväksi, jotta lopputuloksesta tulisi varmasti asianmukainen ja laadukas. Ammattilaisillamme on pitkä kokemus vesieristysten tekemisestä, joten voit olla varma, että työnjälki on laadukas. Teemme laatoitusta Tampereen, Nokian, Ylöjärven, Lempäälän, Akaan, Valkeakosken ja Kangasalan alueella.

Pyydä tarjous laatoitustöistä »

Laattalattia keittiöön, kylpyhuoneeseen tai eteiseen kilpailukykyiseen hintaan

Kun tarpeen on laattalattia keittiöön, kylpyhuoneeseen tai eteiseen, Tampereen Rakennustiimi Oy hoitaa urakan ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan. Me tarjoamme alan palvelut kilpailukykyisin hinnoin ja totta kai takuutyönä, sillä haluamme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä työmme jälkeen ja tehtyyn lopputulokseen.

Tyyliin ja tilaan sopivaa laatoitusta

Saat luonnollisesti vaikuttaa lopputulokseen esittämällä omat toiveesi muun muassa kuviointien, värien ja yksityiskohtien suhteen. Kerro meille visioistasi, niin me toteutamme ne käytännössä. Tästä helpommaksi laatoitus ei juuri enää muutu.

Ota yhteyttä - kysy lisää tai pyydä tarjous!

Ota siis oitis yhteyttä ja kerro meille, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua - tai pyydä suoraan tarjous laatoitusurakalle. Voit kääntyä turvallisin mielin Tampereen Rakennustiimi Oy:n puoleen kaikissa laatoitus, remontti- ja rakennustarpeissasi. Jos kaipaat kokonaisvaltaista ratkaisua, tilaa samalla keittiö-, kylpyhuone- tai saunaremontti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit saada tekemistämme kodin remontti- ja rakennustöistä kotitalousvähennystä. Etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää!
- vuodessa voit vähentää jopa 2 400 €. Omavastuu 100 €.
- vähennyksen määrä 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta
(Lue lisää: vero.fi » Kotitalousvähennys)

Luotettava KumppaniLuotettava Kumppani

Tampereen Rakennustiimi on mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Yrityksemme tilaajavastuuraportin voi aina tarkastaa Tilaajavastuu.fi -palvelussa.

Yhteystiedot

Tampereen Rakennustiimi
Piettasenkatu 41 D 60
33580
TAMPERE

Ota yhteyttä

040 838 0663
info@tampereenrakennustiimi.fi
www.tampereenrakennustiimi.fi
  • Laatoitustyöt kaikkiin kohteisiin
  • Luotettavasti takuutyönä
  • Kotitalouksien laatoitustyöt
  • Taloyhtiöiden laatoitustyöt

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä