Kylpyhuoneremontti - Tampere ja koko Pirkanmaa

Kaipaatko kylpyhuoneremonttisi toteutukseen luotettavia osaajia?

Tiesithän, että kylpyhuoneremontti kannattaa aina toteuttaa luotettavan ammattilaisen toimesta, etenkin taloyhtiöissä, joissa kuka tahansa ei edes saa ryhtyä remonttia tekemään vesivahinkojen ja muiden sudenkuoppien uhatessa. Tampereen seudulla, samoin kuin koko Pirkanmaan alueella, kylpyhuoneet remontoi, saneeraa ja uudistaa jo vuodesta 1970 alan kokemusta hankkinut Tampereen Rakennustiimi Oy. Palvelemme mielellämme niin yksityisiä kotitalouksia kuin seudun taloyhtiöitä. Kerro meille visioistasi, niin me toteutamme ne puolestasi avaimet käteen -periaatteella. Lopputuloksena syntyy juuri se unelmiesi kylpyhuone. Yrityksellämme on myös VTT:n myöntämä sertifikaatti vesieristystöistä.

Tilaa kylpyhuoneremontti tästä!

Valmis Tampereen Rakennustiimin kylpyhuoneremontti on tuonut uuden ilmeen pesuhuoneeseen.

Miten kylpyhuoneremonttimme etenevät?

Kylpyhuoneremonttiin ryhdyttäessä tarkistamme aina aluksi tietenkin kylpyhuoneesi kunnon ja rakenteet. Teemme kosteusmittaukset, jonka jälkeen toteutamme vaadittavat kuivatukset ja muut korjaustoimenpiteet. Kylpyhuoneremontin yhteydessä kylpyhuoneen ilme on mahdollista uudistaa ja modernisoida nykyaikaiseksi toiveittesi mukaan. Kun kylpyhuoneremontti on tarpeen, autamme mielellämme järkevien ja miellyttävien materiaalien ja värien valinnassa.

Remontin yhteydessä sinun ei tarvitse itse huolehtia mistään, sillä vastaava mestarimme suorittaa kaikissa remontin eri vaiheissa vaadittavat tarkastukset. Lopuksi työn valmistuttua tarkistamme vielä remontoidun kylpyhuoneen kanssasi, jotta tehty työ vastaisi toivottua lopputulosta sekä ulkoisesti että laadullisesti.

Ja laadustahan me emme koskaan tingi, vaan käytämme vain parhaita materiaaleja. Työn tekevät kotimaiset ja kokeneet remonttialan ammattilaiset, joilla on kattavaa tietotaitoa vaativienkin kylpyhuoneremonttien suorittamisesta. Kaikki työt tehdään sovittuja aikatauluja ja muita yksityiskohtia noudattaen.

Ota yhteyttä - saat kylpyhuoneremonttien toteutukset kotimaisin voimin

Tampereen Rakennustiimi toteuttaa kaikkiin kohteisiin remontit. Saat tilattua kylpyhuoneremonttien ammattilaiset  muun muassa alueille Tampere, Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Orivesi, Akaa, Hämeenkyrö ja Valkeakoski. Ota meihin yhteyttä ja tiedustele lisää kylpyhuoneremonteista!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit saada tekemistämme kodin remontti- ja rakennustöistä kotitalousvähennystä. Etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää!
- vuodessa voit vähentää jopa 2 400 €. Omavastuu 100 €.
- vähennyksen määrä 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta
(Lue lisää: vero.fi » Kotitalousvähennys)

Luotettava KumppaniLuotettava Kumppani

Tampereen Rakennustiimi on mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Yrityksemme tilaajavastuuraportin voi aina tarkastaa Tilaajavastuu.fi -palvelussa.

Yhteystiedot

Tampereen Rakennustiimi
Piettasenkatu 41 D 60
33580
TAMPERE

Ota yhteyttä

040 838 0663
info@tampereenrakennustiimi.fi
www.tampereenrakennustiimi.fi
  • VTT:n sertifikaatti vesieristyksistä
  • Kokonaisurakointia alusta loppuun
  • Taloyhtiöiden märkätilat
  • Kotitalouksien kylpyhuoneet

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä