Huoneistoremontti Tampereella ja Pirkanmaalla

Kenen käsiin taloyhtiön huoneistoremontti kannattaa laskea?

Kun huoneistoremontti odottaa toteuttamistaan Tampereen seudulla tai jossakin päin Pirkanmaan aluetta, vuodesta 1970 alan kokemusta kartuttanut Tampereen Rakennustiimi Oy on aina valmiina palvelemaan. Kun asuntosi, taloyhtiönne tai liiketilasi kaipaa pientä pintaremonttia kuten maalausta, tasoitetyötä tai isompaakin korjausta, voit huoletta kääntyä puoleemme ja jättää työn meidän tehtäväksemme. Saat meiltä kokonaisvaltaisesti kaikenlaiset huoneistoremontit - niin pienet kuin isotkin - aina suunnittelusta toteutuksen kautta viimeistelyyn. Paneloinnit, listoitukset, lattia-asennukset, levytykset, tapetoinnit, maalaukset, vinttiremontit, saneeraukset ynnä muut remonttityöt tapahtuvat toimestamme varmalla otteella.

Pyydä edullinen tarjous huoneistoremonttien toteutuksesta »

Miten huoneistoremontti sujuu?

Tuomme paikalle vaadittavat työvälineet, lisäksi neuvomme sinua sopivien materiaalien valinnassa. Remontti suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, jolloin lopputulos on varmasti mieluinen. Kokeneen ja luotettavan suomalaisen työporukkamme käsissä isotkin remonttiurakat nimittäin tehdään aikataulussa pysyen ja sovittua budjettia noudattaen, laadusta silti tinkimättä. Teemme esimerkiksi:

 • Paneloinnit
 • Listoitukset
 • Parketin ja laminaatin asennukset
 • Levytykset
 • Vinttiremontit
 • Laatoitukset
 • Maalaustyöt
 • Tasoitetyöt

Huoneistoremontti laadusta tinkimättä

Hyvästä palvelusta huolimatta pyrimme pitämään hintamme kilpailukykyisinä. Kun tilaat huoneistoremontin tai jonkin muun remontin meiltä, laskemme sinulle edullisen tarjouksen. Edullinen hinta ei kuitenkaan tarkoita työn jäljestä tai materiaalien laadusta tinkimistä, päinvastoin yrityksemme on tullut tunnetuksi vuosien varrella kovasta laadusta. Pidämme huolen siitä, että tekemämme työ näyttää hyvältä ja kestää tulevien vuosien ajan. Luonnollisesti annamme työlle myös kunnon takuun.

Valmis huoneistoremontti on muuttanut huoneen ilmeen raikkaaksi.

Hyvää asiakaspalvelua ja yhteydenpitoa

Tampereen Rakennustiimi Oy on 100-prosenttisesti kotimainen yritys, jonka kaikki työntekijät ovat suomalaisia alan ammattilaisia. Sen takia kanssamme on mutkatonta tehdä yhteistyötä, ja lisäksi pidämme sinut mukana tiedonkulussa koko remontointivaiheen ajan. Saat aina läpinäkyvää ensikäden tietoa siitä, missä mennään. Esimerkiksi taloyhtiöiden ja yritysten kanssa työskennellessämme pidämme säännöllisesti työmaakokouksia, joissa kerrotaan urakan etenemisestä ajankohtaisesti.

Ota yhteyttä!

Tampereen Rakennustiimi on huoneistoremonttien ammattilainen. Kun huoneistoremontti on ajankohtainen, palvelemme alueilla Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Lempäälä, Akaa, Valkeakoski ja Kangasala.

Ota yhteyttä meihin ja pyydä rohkeasti huoneistoremontti tarjousta!

Tutustu myös muihin palveluihimme

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit saada tekemistämme kodin remontti- ja rakennustöistä kotitalousvähennystä. Etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää!
- vuodessa voit vähentää jopa 2 400 €. Omavastuu 100 €.
- vähennyksen määrä 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta
(Lue lisää: vero.fi » Kotitalousvähennys)

Luotettava KumppaniLuotettava Kumppani

Tampereen Rakennustiimi on mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Yrityksemme tilaajavastuuraportin voi aina tarkastaa Tilaajavastuu.fi -palvelussa.

Yhteystiedot

Tampereen Rakennustiimi
Piettasenkatu 41 D 60
33580
TAMPERE

Ota yhteyttä

040 838 0663
info@tampereenrakennustiimi.fi
www.tampereenrakennustiimi.fi
 • Huoneistoremontit viimeistellysti
 • Nopeita toteutuksia
 • Taloyhtiöiden luottokumppani
 • Hyvä yhteydenpito

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä