Piharakennukset Tampereelta

Kaipaavatko lapset leikkimökkiä? Vai tarvitsetko pihaan suojaavan vajan?

Tampereen Rakennustiimi toteuttaa leikkimökit, huvimajat, vajat ja isommatkin piharakennukset aina kesämökkejä myöten. Piharakennukset syntyvät kokeneiden ammattilaistemme käsistä varsin joutuisaan. Niin ikään rakennamme terassit sekä toteutamme rakennusten ja vinttien laajennukset ynnä muut urakat ammattitaidolla. Meiltä onnistuvat myös kaikenlaiset kattotyöt viimeistellysti. Saat leikkimökit, puutarhavajat, huvimajat ja kesämökit Tampereelle ja joustavasti Pirkanmaan aluetta.

Lue miksi kannattaa valita meidät piharakennuksesi tekijäksi »

Piharakennus asennettuna ja mitoitettuna suoraan omalle tontille

Pystytämme asianmukaisesti esimerkiksi autotallit, huvimajat, vajat, leikkimökit ja muut vastaavat rakennukset pihalle asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pääset mukaan vaikuttamaan lopputulokseen jo suunnitteluvaiheessa. Meiltä onnistuu myös laajempi uudisrakentaminen. Kun kerrot meille omat visiosi, me toteutamme ne käytännössä ja teemme täten lopputuloksesta varmasti sinulle mieluisan. Rakennusvaiheessa käytämme vain parhaita materiaaleja, emmekä muutenkaan tingi työn laadusta. Lopuksi annamme työlle luonnollisesti kunnon takuun.

Piharakennukset suomalaisena laatutyönä

Täysin suomalaisena rakennusalan yrityksenä olemme luotettava ja vaivaton vaihtoehto hoitamaan piharakennusten pystytykset. Kanssamme asiointi siis sujuu helposti, lisäksi kaikki työntekijämme ovat suomalaisia rakennusalan ammattilaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että noudatamme sovittuja aikatauluja, pysymme budjetissa ja kerromme sinulle jatkuvasti ajankohtaista tietoa rakennusurakan etenemisestä. Jos mahdollisia sudenkuoppia ilmenee matkan varrella, niistä informoidaan aina välittömästi.

Laadukkaasti avaimet käteen -periaatteella

Meiltä saat tarvitsemasi piharakennukset avaimet käteen -periaatteella rakennettuna. Olipa tarpeen sitten kesämökki, pieni huvimaja tai iso autotalli, Tampereen Rakennustiimi Oy:n ammattitaitoon ja osaamiseen voit hyvillä mielin luottaa. Lisäksi tarjoamme rakennus- ja remonttipalvelut varsin kilpailukykyisin hinnoin, joten kannattaa ehdottomasti ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tarjousta, kun olet vailla uutta piharakennusta.

Ota yhteyttä ja pyydä edullinen tarjous piharakennuksista »

Katso myös muut uudisrakentamisen työt.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit saada tekemistämme kodin remontti- ja rakennustöistä kotitalousvähennystä. Etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää!
- vuodessa voit vähentää jopa 2 400 €. Omavastuu 100 €.
- vähennyksen määrä 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta
(Lue lisää: vero.fi » Kotitalousvähennys)

Luotettava KumppaniLuotettava Kumppani

Tampereen Rakennustiimi on mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Yrityksemme tilaajavastuuraportin voi aina tarkastaa Tilaajavastuu.fi -palvelussa.

Yhteystiedot

Tampereen Rakennustiimi
Piettasenkatu 41 D 60
33580
TAMPERE

Ota yhteyttä

040 838 0663
info@tampereenrakennustiimi.fi
www.tampereenrakennustiimi.fi

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä