Autotallin rakentaminen Tampereen ja Pirkanmaan alueella

Tarvitsetko rakennuspalveluitamme autotallin toteutukseen?

Tampereen Rakennustiimi tarjoaa asiakaslähtöistä palvelua, joka vastaa juuri asiakkaan omiin tarpeisiin ja toiveisiin. Sen takia rakentaminen toteutetaan aina niin, että asiakas on saanut olla tiiviisti mukana jo heti suunnitteluvaiheessa kertomassa omista visioistaan ja tarpeistaan: autotallin muoto ja malli, autotalli yhdelle tai kahdelle autolle – kaikkeen pääsee vaikuttamaan. Itse rakennustyö jää meille, ja sen me toteutammekin vankalla avaimet käteen -periaatteellamme. Tampereen Rakennustiimi on vuosien varrella rakentanut lukuisia autotalleja ympäri Pirkanmaata. Pyydä edullinen tarjous - autotallin rakentaminen käy ammattilaiselta varsin joutuisasti.

Autotalli omakotitalon tai taloyhtiön viereen

Rakennamme autotallit yksityishenkilöiden lisäksi myös esimerkiksi taloyhtiöille ja yrityksille, sillä toimestamme onnistuvat erinomaisesti myös isommat ja vaativammat autotallin rakennusurakat. Kattava yhteistyökumppanien verkostomme pitää omalta osaltaan huolta siitä, että saat aina kaiken kätevästi samasta osoitteesta, etkä joudu itse huolehtimaan mistään.

Autotalli kotimaisella ammattitaidolla

Tampereen Rakennustiimi Oy on täysin kotimainen yritys, jonka kaikki työntekijät ovat suomalaisia pitkän linjan ammattimiehiä. Yrityksemme arvoja ovat asiakaslähtöisyys ja luotettavuus, mikä korostuu työskennellessämme: noudatamme asiakkaan kanssa sovittuja asioita pilkulleen. Emme lipsu annetusta aikataulusta tai ylitä budjettia, vaan hoidamme autotallin rakennusurakan niin kuin asiakkaalle olemme luvanneet.

Autotallin puukehikko on valmistunut ja seuraava vaihe on valmiina alkamaan.

Autotallin rakentaminen avaimet käteen -periaatteella

Me rakennamme autotallit, sinä ajat autosi sisään. Niin helposti ja vaivattomasti uudisrakentaminen hoituu, kun työstä vastaa Tampereen Rakennustiimi Oy. Rakennamme avaimet käteen autotallit Tampereella ja Pirkanmaan alueella asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kaipasitpa sitten tallia yhdelle tai kahdelle autolle, voit huoletta jättää toteutuksen meille. Suunnittelemme ratkaisun niin että se vastaa juuri omiin tarpeisiisi, jonka jälkeen hoidamme rakennusvaiheen tinkimättä laadusta tai käytettävistä materiaaleista. Sinun tehtäväksesi ei lopulta jää kuin ajaa autosi uunituoreen autotallin suojaan. Autotallin rakentaminen käy meiltä varsin kustannustehokkaasti - pyydä tarjous!

Katso myös kattotyöt, omakotitalot ja piharakennukset.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit saada tekemistämme kodin remontti- ja rakennustöistä kotitalousvähennystä. Etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää!
- vuodessa voit vähentää jopa 2 400 €. Omavastuu 100 €.
- vähennyksen määrä 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta
(Lue lisää: vero.fi » Kotitalousvähennys)

Luotettava KumppaniLuotettava Kumppani

Tampereen Rakennustiimi on mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Yrityksemme tilaajavastuuraportin voi aina tarkastaa Tilaajavastuu.fi -palvelussa.

Yhteystiedot

Tampereen Rakennustiimi
Piettasenkatu 41 D 60
33580
TAMPERE

Ota yhteyttä

040 838 0663
info@tampereenrakennustiimi.fi
www.tampereenrakennustiimi.fi

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä