Uudisrakentaminen - Tampere ja Pirkanmaa

Omakotitalon rakennuttaminen edessä? Autolle talli? Kuka rakentaa kesämökkimme?

Tampereen Rakennustiimi on uudisrakentamisen ammattilainen. Alan kokemusta meille on kertynyt aina vuodesta 1970 lähtien. Vuosien varrella olemme rakentaneet Pirkanmaan seudulla monet omakotitalot, autotallit ja piharakennukset asiakkaidemme omien toiveiden mukaan. Ja kun asiakas pääsee mukaan vaikuttamaan jo suunnitteluvaiheessa rakennuksen lopulliseen muotoon, on lopputulos tällöin varmasti mieluisa. Saat meiltä rakennuspalvelut ja vastaavan mestarin avun Tampereen, Nokian, Lempäälän, Ylöjärven, Akaan, Valkeakosken ja Kangasalan seuduille. Pyydä tarjous uudisrakentamisen ammattilaiselta »

Toteutamme kaikki uudisrakentamisen työt, teemme:

Varmaa kotimaista tekoa

Tampereen Rakennustiimi Oy on kotimainen yritys, jonka kaikki työntekijät ovat suomalaisia alan ammattilaisia, pitkällä kokemuksella varustettuja rakennusalan asiantuntijoita. Kun me olemme vastuussa rakennusprojektista, toteutamme sen kokonaisvaltaisesti aina suunnittelusta toteutukseen. Urakkamme hoituvat sovitusti, esimerkiksi aikataulua ja budjettia, noudattaen.

Ota yhteyttä - laita haaveesi toteutukseen!

Kun unelmoit vaikkapa ikiomasta uudesta kodista, kaipaat autotallia tai haluaisit leikkimökin lapsille, Tampereen Rakennustiimi Oy on valmiina palvelemaan Tampereen seudulla ja koko Pirkanmaan seudulla. Meillä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita mm. Tampereen, Nokian, Lempäälän, Ylöjärven, Kangasalan, Akaan ja Valkeakosken alueella. Meiltä uudisrakentaminen sujuu - pyydä tarjous!

Kaipaatko apua kotisi kunnostukseen? Voit tilata meiltä myös remontit.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Voit saada tekemistämme kodin remontti- ja rakennustöistä kotitalousvähennystä. Etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää!
- vuodessa voit vähentää jopa 2 400 €. Omavastuu 100 €.
- vähennyksen määrä 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta
(Lue lisää: vero.fi » Kotitalousvähennys)

Luotettava KumppaniLuotettava Kumppani

Tampereen Rakennustiimi on mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Yrityksemme tilaajavastuuraportin voi aina tarkastaa Tilaajavastuu.fi -palvelussa.

Yhteystiedot

Tampereen Rakennustiimi
Piettasenkatu 41 D 60
33580
TAMPERE

Ota yhteyttä

040 838 0663
info@tampereenrakennustiimi.fi
www.tampereenrakennustiimi.fi

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Suosittele meitä